• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.05.2020

10:24

OVI GRAĐANI SRBIJE NEĆE DOBITI 100 EVRA OD DRŽAVE! Proverite ODMAH, svi su upozoreni na vreme!

Društvo

OVI GRAĐANI SRBIJE NEĆE DOBITI 100 EVRA OD DRŽAVE! Proverite ODMAH, svi su upozoreni na vreme!

Podeli vest

Svi građani koji se prijave do 5. juna dobiće 100 evra državne pomoći. Međutim, šta ako vam je istekla lična karta?

Premijerka Srbije je istakla da je za sve građane važno da imaju važeću ličnu kartu.

"Ako im je istekla tokom kovid krize automtski se produžava, ako je pre toga onda, to je već lična odgovornost građana prema državi. Mi smo čak uveli na sajtu E-uprave podsetnik za građane da im je istekla lična karta ili drugi dokument", precizirala je ona.

Foto: Tanjug

"Koliko god neki kritkovali političku odluku koju je doneo privredni krizni štab - jedna od direktnih mera odnosno uplata 100 evra, čini mi se da su građani uniformno rekli da je fantastična mera koja im daje optimizam. Da ćemo da prebrodimo bolje nego većina zemalja krizu zbog Kovida 10", rekla je premijerka Srbije.

Ona je izjavila da joj je drago što se prijavio veliki broj građana i istakla da će se to sve vratiti našoj privredi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Uros Vidovic

pre 3 godine

Istekla mi je licna karta pre vanrednog stanja! Sada sam izvadio novu vazecu licnu kartu i nemam pravo na pomoc,mislim da to treba da se promeni pod hitno!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija