• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.06.2020

11:27

NE ZNAMO IME POLITIČARA I AKO JE SA NAŠE LISTE, TREBA DA BUDE UHAPŠEN! Vučić o aferi "političar pedofil"

Društvo

NE ZNAMO IME POLITIČARA I AKO JE SA NAŠE LISTE, TREBA DA BUDE UHAPŠEN! Vučić o aferi "političar pedofil"

Podeli vest

Jasno je da tužilaštvo govori istinu o tome da ne zna ime političara o kojem se priča da je pedofil, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Govoreći o saslušanju Igora Jurića, koji je juče davao iskaz u Tužilaštvu o svojim navodima da ima saznanja da je jedan poznati poličar pedofil, Vučić je rekao:

- Mi nemamo ime, tražim da nadležni otkriju ko je to, pošto neko to neće da kaže. Ne bih voleo da ljudi u Srbiji glasaju za nekog takvog, čak iako je naše liste, da ga odmah uhapsimo. To nadležni moraju da reše, bez obzira da li imaju ili nemaju nečiju pomoć - rekao je on.

Foto: Informer/Marko Đoković

Igor Jurić juče u Tužilaštvu


- Ako mi znamo da postoji dete koje je neko tako obljubio, a ne možemo da ga nađemo, onda mi nismo država, a Srbija je jaka država - zaključio je Vučić.


Podsetimo, Jurić je juče nakon nekoliko sati provedenih u tužilaštvu gde je dao izjavu u svojstvu građanina, rekao da je nadležnima predočio sve što je znao o ovom slučaju,  a tužilaštvo je saopštilo da ni nakon njegovog iskaza nije utvrđen identitet političara "pedofila", kao ni oštećene 13-godišnjakinje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 3 godine

Jurić mi je veoma sumnjiva ličnost. Možda za nekoga radi, sa ciljem stvaranja nepoverenja u državne organe. Sam je proneo vesti o POLITIČARU PEDOFILU a sada nece da kaže ko je taj. Bolje je da ništa nije ni saopštavao ako nije hteo ići do kraja. Sada je pustio crva sumnje a to ne služi nikome.

BOKI

pre 3 godine

Počinjem da sumnjam u Jurićeve namere. Ako pokušavaš da unovči "svoju sudbinu" onda stvarno..... . Čoveče pobogu, ako znaš ko je taj pedofil odmah reci ime. Pa cela država će stati iza tebe. Ja prvi, jer imam dete. Ne ukopavaju se. Bog te neće spasiti ako lažeš.

sara

pre 3 godine

Jurić se čudno ponaša!!!. Ako se plaši mogao je da ostane anoniman, da je obelodanio policiji, koja bi tajno pratila političara pedofila i kada bude uhvaćen na delo, preda ga tužilaštvu !!!.Tako bez buke i kalabuke završilo bi se sve.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija