• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Rina

17.06.2020

07:43

(VIDEO/FOTO) POTOP KOD DRAGAČEVA! Reka poplavila selo, SAOBRAĆAJ U PREKIDU

Društvo

(VIDEO/FOTO) POTOP KOD DRAGAČEVA! Reka poplavila selo, SAOBRAĆAJ U PREKIDU

Podeli vest

Usled obilnih padavina koje su zadesile Dragačevo tokom prethodne noći i tokom dana došlo je do izlivanja opštinskih vodotokova prvog i drugog reda kao i Tijanjske reke.

"Trenutno su potopljena tri domaćinstva, pod vodom su se našli stambeni i pomoćni objekti u Tijanju", rekao je za RINU, Milivoje Dolović predsednik opštine Lučani.

Usled izlivanja velike količine vode, došlo je do prekida saobraćaja na putu Guča - Lučani u naseljenom mestu Puhovo.

Foto: rina

 

"Dežurne ekipe su na Lučanskom potoku kod crpne stanice gde prepumpavaju vodu, kao i sve ekipe JP ’Dragačevo putevi’ i JKP ’Komunalac’ jer je došlo do velikih oštećenja nekategorisanih putnih pravaca kao i nekoliko mostova u Tijanju i Turici", istakao je prvi čovek opštine Lučani.

Stepen oštećenja mostova biće utvrđen nakon povlačenja Tijanjske reke, a sve dežurne ekipe će biti na terenu tokom čitave noći.

Foto: rina

 

Za sada nema opasnosti od izlivanja Bjelice u Đerađu i Dljinu, jer prema Dolovićevim rečima, novi bedem kao sistem odbrane dobro funkcioniše.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija