• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.09.2020

12:50

SAOBRAĆAJCI OD SUTRA NEUMOLJIVI! Vozači, oprez, sledi pojačana kontrola i to OVE TRI STVARI

Društvo

SAOBRAĆAJCI OD SUTRA NEUMOLJIVI! Vozači, oprez, sledi pojačana kontrola i to OVE TRI STVARI

Podeli vest

Uprava saobraćajne policije najavila je da će od sutra do 22. septembra sprovesti međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na smanjenje saobraćajnih nezgoda i njihovih posledica.

Tokom sprovođenja ove akcije, pripadnici saobraćajne policije će posebno kontrolisati brzinu kretanja vozila, alkoholisanost, kao i upotrebu sigurnosnog pojasa.

DANAS JE PAZAR BIO 90 EVRA I 30.000 DINARA! Šok snimci u kolima SAOBRAĆAJACA NA IBARSKOJ - NA KRAJU SMENE DELILI PLEN


Ova međunarodna akcija pod nazivom „Roadpol dani bezbednosti“ počeće sutra u svim država koje su članice organizacije Roadpol (Mreža saobraćajnih policija Evrope).

Foto: Novak Đurović

 



Organizacija ROADPOL pripremila je simbolične zakletve kojima se učesnici u saobraćaju obavezuju da će poštovati propise i time doprineti svojoj bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, saopšteno je iz MUP-a.

Pokrenuta je i internet stranica http://www.roadpolsafetydays.eu na kojoj se građani Evrope mogu bolje upoznati sa ciljem projekta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djole

pre 3 godine

Mozete da kontrolisete koliko hocete ali dok ne uvedete sto rekli nemci idioten test i pocnete da u famoznoj agenci da zaposljavate strucne ljude umesto pravnika nece nama biti bolje.

Xxx

pre 3 godine

Није то ништа,што једна црвена неће решити.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija