• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Republika

13.10.2020

18:02

NESTOROVIĆ PONOVO ŠOKIRAO SRBIJU! Pogledajte šta je sada rekao o maskama!

Društvo

NESTOROVIĆ PONOVO ŠOKIRAO SRBIJU! Pogledajte šta je sada rekao o maskama!

Podeli vest

"Naučnik iz CDC, maske ne deluju", napisao je kratko Nestorović uz objavu koji je podelio

Doktor Branimir Nestorović je, pozivajući se na istraživanje Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), koji je nacionalni Institut za javno zdravlje SAD, obelodanio svoj stav da smatra kako je nošenje maski nepotrebno u suzbijanju širenja koronavirusa?!

- Naučnik iz CDC, maske ne deluju - napisao je kratko Nestorović uz objavu koji je podelio, a koja se odnosi na pomenuto istraživanje.

 

 

Naime, istraživanje CDC ukazuje na to da nošenje maski ni na koji način ne umanjuje šansu da se pojedinac zarazi koronom.

- Studija CDC, koja je anketirala simptomatske pacijente sa Kovidom-19, otkrila je da je 70,6% ispitanika izjavilo da “uvek” nosi masku, dok dodatnih 14,4% kaže da “često” nosi masku. To znači da je ogromnih 85% zaraženih pacijenata prijavilo redovno nošenje maski! Samo 3,9% zaraženih reklo je da “nikada” ne nosi pokrivač za lice - navodi se u tekstu na koji se pozvao i sam dr Nestorović.

OPET RASTE BROJ ZARAŽENIH! ČAK 152 NOVA SLUČAJA KORONE U SRBIJI! PREMINULE 2 OSOBE!

Zapravo, studija dovodi do saznanja da se desetine hiljada Amerikanaca svakodnevno zaražavaju koronom uprkos nošenju maski.

Ono što treba napomenuti jeste da je pomenuta studija u direktnoj suprotnosti sa tvrdnjama o maskama koje je izneo direktor CDC-a Robert Redfild, koji je na nedavnoj konferenciji tvrdio da je platnena maska sigurnija zaštita od koronavirusa nego vakcina.

 

BONUS VIDEO

MAMA DA LI SI ZA KAFU? Ova beba je baš snalažljiva!

JEZIVA PRIČA! Sudbina majke zavisila je od svedočenja njenog sedmogodišnjeg sina!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Istina Uvek Ispliva

pre 3 godine

Да маске заустављају епидемију короне, не би корона у таласима галопирала кроз Шпанију, Француску, Италију, Немачку... Где год се примењује непроверена догма о 1% преноса при општем маскирању, постоји проблем са короном. Да карантин не зауставља епидемију, не би корона била сузбијена где год се спроводи кроз векове проверен и доказан систем карантина. У данашње време на Новом Зеланду, у Кини, у Вијетнаму... И на свим таквим местима нема короне. Колико је мени познато, на Новом Зеланду маске никада нису биле обавезне, нити јесу, а ако грешим, нека ме неко исправи. Дакле, нема разлога за икакво ишчуђвње у вези са изреченим запажањем о неделотводности маски. Пре ће бити да треба видети ко је одговоран за нечињење, које се састоји у неувођењу карантина, што има за последицу да имамо, у релативном смислу, неупоредиви више умрлих од Новог Зеланда, и других држава које спроводе политику карантина.

Ivan

pre 3 godine

U pravu je čovek! " Kad može prdež da prodje kroz gaće i pantalone, što nebi mogla korona kroz običnu masku"?

Milutin Vranjski

pre 3 godine

Još jedan ispad manekena logoreje i verbalnog egzibicionizma na nivou fekalnog terora. Podsećanja radi, isti ovaj baljezgar je jedan od glavnih "promotora" masovnog junskog zaražavanja, što je i dovelo do nesumnjivo u odredjenoj meri do povećanog broja zaraženih i preminulih od covida 19. Sada, opet u uzletu novog (trećeg) talasa covida 19, "protura" studiju balegara, da maske ne štite; i šta je poenta priče, da se maske ne nose i da opet dodje do enormnog povećanja broja zaraženih (te samim tim i žrtava). Pošto ništa nije slučajno ako se nešto desi više od jednom, tako i u ovom slučaju, postavljam javno pitanje ovom pljamparošu Nestoroviću: ZA KOGA TI ZAPRAVO RADIŠ BRALE?! Da ne zaboravim, osoba koja se raduje i iživa u tudjim mukama je sadista. Sadista ili satanista... odlučite sami.

Anka Balkanka

pre 3 godine

Bravo doktore, svi to znaju, ali moraju da slušaju Gejt sa i ostalu ga mad

SVETSKA SENZACIJA

pre 3 godine

PRVI OBLICI ŽIVOTA NA ZEMLJI Veliko otkriće znanstvenika s Ruđera: Ovo baca novo svjetlo na spoznaje o evoluciji! Međunarodni tim znanstvenika predvođen evolucijskim genetičarem prof. dr. Tomislavom Domazetom-Lošom s Instituta Ruđer Bošković (IRB) i Hrvatskog katoličkog sveučilišta (HKS) otkrio je da se bakterijski biofilmovi ponašaju poput embrija. Ovo istraživanje baca sasvim novo svjetlo na dosadašnje spoznaje o prvim oblicima života na Zemlji. Rezultati istraživanja objavljeni su u uglednom znanstvenom časopisu Molecular Biology and Evolution

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Da je dr. Nestorović neko ko mi je na bilo koji način blizak i kog poznajem, to bih porekla i od stida bih sa njim prekinula svaki kontakt. Ali sam saglasna sa onima koji kažu da ga je medijska pažnja kojoj je (bio) izložen učinila da se on zato ponaša tako kako se ponaša i da treba da učestvije u nekom televizijskom rijaliti programu, jer bi to uveselilo ceo naš nepismen i polupismen plebs a istovremeno zadovoljilo doktorovu nepresušnu žeđ i glad za stalnom medijskom pažnjom.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija