• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug / Informer

09.12.2020

15:57

DEVOJKA ZARAŽENA KORONOM IMA 23 GODINE I BORI SE ZA ŽIVOT! Bila je zdrava, javila se na vreme... Doktor kovid bolnice u Batajnici: NA INTENZIVNOJ NEZI SU SVI ŽIVOTNO UGROŽENI!

Društvo

DEVOJKA ZARAŽENA KORONOM IMA 23 GODINE I BORI SE ZA ŽIVOT! Bila je zdrava, javila se na vreme... Doktor kovid bolnice u Batajnici: NA INTENZIVNOJ NEZI SU SVI ŽIVOTNO UGROŽENI!

Podeli vest

Devojka stara 23 godine, koja je pre korone bila zdrava, a na vreme se javila lekaru, sada se bori za život u novoj kovid bolnici u Batajnici

To je za Kurir rekao anesteziolog Dejan Marković i naveo da su za 48 sati od otvaranja u novu bolnicu primili 396 pacijenata, a da su na intenzivnoj svi životno ugroženi.

Kako je rekao, tok bolesti i sama bolest su nepredvidivi.

Foto: printscreen/tanjug

- Užasno je teško kad gledaš život koji se gasi, bio stari, bio mladi. I odeš kući samo na 24 sata, nema vikenda, nema odmora. A onda uključiš TV i vidiš da tamo na Kopaoniku sede po kafićima, grabe se za ski-opremu, da je rasprodato 70 odsto novogodišnjih aranžmana. Ljudi, urazumite se mesec, dva, tri - rekao je doktor Marković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 3 godine

Pa ko je dozvolio to baskarenje na Kopaoniku,ko je dozvolio crni petak,Gojko i Djilas sigurno.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija