• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.12.2020

12:41

NEMA VAKCINA ZA SRBIJU I BALKAN PRE MAJA! Skandalozan predlog EU!

Društvo

NEMA VAKCINA ZA SRBIJU I BALKAN PRE MAJA! Skandalozan predlog EU!

Podeli vest

Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji ponudio je pomoć EU u visini od 70 miliona evra za nabavku vakcina za region

EU će nabavljati Fajzerovu i vakcinu Moderna za koju se očekuje da će se proizvoditi u većim količinama.

Ipak, kako saznajemo, gnev svih sa Zapadnog Balkana izazvala je vest da distribucija vakcina preko Covax programa, za koje su sve zemlje uplatile po 5 miliona dolara, neće početi pre maja meseca.

Foto: Shutterstock

Srbija će sačekati na vakcinu

To znači da će zemlje EU obaviti gotovo kompletnu vakcinaciju svog stanovništva da bi tek posle toga zemlje Zapadnog Balkana mogle da krenu u vakcinaciju svojih ljudi.

Najžešće su se tome suprotstavili Srbija i Albanija i tražili promenu plana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
PetarS

pre 3 godine

I posle je Vucic "kriv" sto je izjavio ono sto je izjavio na pocetku krize u vezi """"EVROPSKE SOLIDARNOSTI"""?!?!?!? Sto se mene tice IMA svu podrsku da to ponavlja uvek i na svakom mestu!! Pa ako EU to (ISTINA) BOLI - jos BOLJE!

SrBs

pre 3 godine

Hebala Vas EU i sve evropske tekovine. Pa sad trčite u tu toliko željenu Evropu. Ako i budem morao da se vakciniše, zbog posla, biće to isključivo Sputnjik ve vakcina. Zapadnjaci neka "špricaju" svoju mamu.

Bg Dex 1970

pre 3 godine

Ja nisam toliko iznenađen. Zato i jesmo naručili ruske i kineske vakcine upravo zbog ovog "iznenađenja". Zato je vršen stalan pritisak na nas da i mi uvedemo sankcije rusima, a sa kinezima prekinemo svaku vrstu saradnje i kontakta. Da smo sve to uradili mi bi zavisili od milostinje EU. Vi gospodo iz EU, kada bi ste mogli i smeli, ne biste nam uopšte ni dali te već plaćene vakcine. Živela Srbija!

Milica Milicic

pre 3 godine

Dobro je da Srbija ima odgovornu vlast koja je na vreme mislila i nabavila vakcine koje ce uskoro biti dostupne gradjanima.

Baki

pre 3 godine

Pa nije EU jedini izvor vakcina, imamo mi mnogo veće prijatelje.

Aleksandra

pre 3 godine

Ako ne dobijemo te vakcine, naš predsednik će se snaći i imaćemo ruske ili neke treće! Hvala Bogu, pa ne zavisimo od milosti EU!

EuropeNO

pre 3 godine

Sreća pa nam je predsednik sposoban i pokušava da nabavi vakcine sa svih strana. A Evropa je po ko zna koji put pokazala pravo lice, po njima mi možemo i da pocrkamo. Predsednik će, da im pokaže da smo jaka država koja može nabaviti vakcine i bez Evropske unije.

Ivana

pre 3 godine

E, baš zato što zna sa kim ima posla, zato je Vučić mislio na vreme i osigurao da Srbija može da nabavi vakcinu i od Rusije i od Kine, tj.da EU i njen program nisu jedina opcija za nas. Dokle će nas posmatrati kao zemlje trećeg reda? Sramota. A onda bi da se pitaju ovde nešto...

VLADO

pre 3 godine

KO STE VI SRBI??? SVAKI VAM KURAC SMETA SAMO KUKATE ! ! SIJEDILI BI NA DVIJE STOLICE, ETO VAM VASIH RUSA PA SA NJIMA KAO I UVJEK.STO SE TICE EU CEKATCETE JOS DUGO DUGO.

Bane

pre 3 godine

Ј..еш нацистички четврти рајх!!! И усташе с њим!!!

Olivera

pre 3 godine

Mogu oni braniti koliko hoce, Srbija ima predsednika koji ce obezbedi vakcine za svoje gradjane. Mnogo ih boli uspeh Srbije.

Tija

pre 3 godine

To govori u prilog EU da rade sa dvostrukim arsinima. Srbija je mudro donosila odluke i sve zbog gradjana i nece dozvoliti da je neko poremeti.

Rajko

pre 3 godine

Sjajno , ma isto bi tako prosli da smo se za respiratore oslonili na njih, i posle vam ne valja Vucic koji je resio i obezbedio sve i ovaj put ce uprkos svemu obezbediti vakcine bez sumnje .

Panamera

pre 3 godine

Ako ne zele da daju vakcine i ne moraju, nece biti prvi put da se Srbija pod vodjstvom Vucica snadje.

Suzi

pre 3 godine

Vakcine protiv virusa svakako ce biti u pravom trenutku.

Rada

pre 3 godine

Sigurna sam da ce biti vakcine i za Srbiju, jer aktuelna vlada, posebno Vucic vodi brigu o zdravstvu i zdravstvenoj zastiti.

BozaB

pre 3 godine

Srbija sa ovakvim liderom i stopom rasta kao i ugledom u svetu moze da se snadje i bez EU. Hvala ni na cemu.

Bojana

pre 3 godine

Брука и срамота, зар смо грађани 2.реда?

Nataša

pre 3 godine

E, to je pravo lice EU. Tako oni misle na nas. Isto kao i na početku pandemije. Hvala Bogu pa imamo Vučića koji je na vreme reagovao i zahvaljući kome imamo alternativu i odakle da nabavimo vakcine pre nego što se EU bude smilovala da nam ih obezbedi.

Veki

pre 3 godine

Vucic ce naci resenje bez obzira sta EU prica, kao sto je nalazio i do sad za sve kad je bilo najteze!

Željko

pre 3 godine

Kao što je predsednik uspeo da nabavi respiratore, kad je u svetu bila najveća potražnja za njima, nabaviće i vakcine. Nije EU jedini distributer vakcina.

Bozidar

pre 3 godine

Srbija odrzava prijateljske odnose sa mnogim drzavama i van EU i nama nije problem da saradjujemo sa njima. Nece nam ni na koji nacin nauditi ovim glupim potezom. Sa ovakvim drzavnikom na celu za nas nema problema ni u jednoj situaciji.

Indi 88

pre 3 godine

Odavno bi mi bili u velikom problemu da smo verovali i cekali ostvarenje tudjih bajki, pa nije Vucic bezveze na sve strane zalegao za vakcine kao sto je i za respiratore!

Una

pre 3 godine

Pod hitno promeniti plan, kad su ovakve stvari onda se ne gleda na nista drugo osim na zdravlje svih ljudi, apsolutno svih.

Saša

pre 3 godine

Ma ko šiša Evopsku uniju. Nabavićemo vakcine od drugih zemalja, sigurno nećemo čekati da se prvo oni vakcinišu.

Nikola

pre 3 godine

Eto zašto je bilo važno to što Vučić pregovara sa više zemalja i više dobavljača. S obzirom da je iskusan političar, mudro je procenio da će ovako nešto moći da se desi. Briga nas. Imamo odgovornu vlast koja je bila spremna i na ovakvu reakciju EU. Zemlje Zapadnog Balkana i narodi koju tu žive nisu građani trećeg reda.

Saša

pre 3 godine

Srbija neće čekati da se prvo Evropska unija vakciniše. Sva sreća što je predsednik Vučić nešto slično i očekivao od prevrtljive Evrope, pa je tražio vakcine na drugim stranama. Kao što je nabavio respiratore, nabaviće i vakcine, a EU neka je na čast.

Slobodan

pre 3 godine

Vučićeva preduzimljivost je ono što je dovoljno u ovom slučaju, dok dočekamo sebičnu EU, možemo da pocrkamo svi.

Djoko

pre 3 godine

Nece nas predsednik cekati Maj, kako se snasao za respiratore tako ce i za vakcinu. Necemo mi cekati neciju milost, nego cemo radom i raznim vezama dobiti vakcinu mnogo ranije.

Marko

pre 3 godine

Imamo Vucica i nema potrebe za brinemo. Sve pohvale.

corli89

pre 3 godine

Sreca pa Vucic razsmiljsa unapred, pa je spremio rezervni plan

Suzi

pre 3 godine

Ne brine se Srbija, jer ima odgovornog coveka koji misli o svom narodu.

Aleksandar

pre 3 godine

I posle nekoga kritičkovati ko nije otvorio poglavlje za EU, sramota!

Radoslav

pre 3 godine

Ovo je sramota što EU radi. Smatram da vakcine svima treba da budu podeljene a ne za jedne ima a za druge nema. Naša država na čelu sa našim predsednikom Aleksandrom Vučić će naći pravo rešenje u vezi ovoga i uspećemo da pobedimo ovaj opaki virus koji nas je zadesio. Naćićemo pravo rešenje u ovoj borbi.

Aleksandar

pre 3 godine

Da nema Vučića trebalo bi ga izmisliti!

Goran

pre 3 godine

Kroz istoriju uvek smo pobeđivali tako ćemo i ovaj put pobedićemo svi zajedno ovog nevidiljivog neprijatelja kakav je kovid. Verujem svojoj državi svom predsedniku i svim zdravstvenim radnicima daćemo timski radom pobediti jer smo uvek pobeđivali.

Sonja

pre 3 godine

EU se ponaša kao na početku pandemije kada za nas nije bilo medicinske opreme pa se posle izvinjavala, strašno. Sva sreća da naš predsednik ide korak ispred i da naši gradjani ne moraju da brinu jer imamo prijatelje kao što su Rusija i Kina. Predsednik je na vreme reagovao.

Ana

pre 3 godine

Kad niko nije imao respiratore,mi smo ih imali.Kad se svet trkao u nabavci istih,mi smo ih obezbedili.Moze da prica ko sta hoce,da nam nije Vucica,ko zna gde bismo sada bili i koliko bi smo imali mrtvih i bolesnih.Ovako,sa ili bez EU,svi znamo da ce nam on obezbediti vakcine na vreme.

minja

pre 3 godine

zar mi zavisimo od eu?dace nama nasi iskreni prijatelji vakcine uskoro pa ce pojedini pokriti usima jer sribija ima mnogo prijatelja u svetu

Mira

pre 3 godine

Svasta! Na sta lici ovo?! Hvala Bogu pa imamo nekog sa se zalozi za svoje gradjane i njihovu dobrobit.

Veljo

pre 3 godine

Sreća pa ne zavisimo od EU, nego ćemo sami uvesti vakcine!

Vanjica

pre 3 godine

Srbija već ima razradjen plan koji je predsednik Vučić otkrio javnosti, kad je u pitanju vakcinacija. Mi možda želimo da postanemo članica EU, ali to ne znači da ne možemo samostalno da odlučujemo. Niko ne može da utiče na već donete odluke naše vlasti. Ako je rečeno da će vakcina stići krajem godine, tako će i biti. A, šta će da rade okolne države i svi ostali, to nije naš problem, mi imamo svoj put.

Ivana

pre 3 godine

Nepojmljivo mi je da nas nipodastavaju na ovakav nacin. Nismo mi poslednja rupa na svirali. Svi ljudi na planeti zemlji su jednaki. Samo je potrebno da ima ko da ustane u ime svih i da se izbori za pravo svojih gradjana.

Ana

pre 3 godine

Dok je nama predsednika, koji daje sve od sebe za svoj narod, Srbija nema šta da brine. Kako se snalazio za sve, tako će i za vakcine. Samo napred predsedniče, narod je uz Vas!

Prvoborac

pre 3 godine

Zna se da EU predstavlja veštačku i bolesnu tvorevinu,ali ovako bolesnu nismo očekivali. Najbogatije zemlje sveta poput UAE uzimaju vakcine od Kine, potvrđeno sa lica mesta iz aviona koji to prevozi, pa stoga i mi moramo da se okrenemo Kini u nabavci istih.Ovaj zapadni ološ moramo što pre da otkačimo.

Prvoborac

pre 3 godine

Najbogatije zemlje sveta poput UAE uzimaju vakcine od Kine, potvrđeno sa lica mesta iz aviona koji to prevozi, pa stoga i mi moramo da se okrenemo Kini u nabavci istih.Ovaj zapadni ološ moramo što pre da otkačimo.

ACA

pre 3 godine

Hvala Bogu pa imamo Vucica i verujemo u njega!!!

aca

pre 3 godine

halo bre koga vi zezate pa nismo mi ludi ocemo Rusku vakcinu i to odma a vi sada pricate o Americkoj znaci ruska je vakcina samo blef za glupi narod volimo ruse ali im ne verujemo ni njima ni njihovoj vakcini ademo prvo Seselj pa Maric onda Vulin itd

Una

pre 3 godine

Uzdamo se mi u našeg predsednika , nikad nas nije izneverio. Puna podrška Vučiću!

Teodora

pre 3 godine

I ne trebaju nam njihove vakcine,mi cemo se snaci .

Vasilije Simic

pre 3 godine

Ostro cemo se usprotiviti ovakvoj ideji, diskriminacije ne sme da bude ni na koji nacin.

duka

pre 3 godine

Tako nam i treba! Jer nam bre dali Rusi svoju vakcinu cak sami da je pravimo i sta kao mi se pravimo sad pametni ce uzimamo ovaj sljam evropski! Ovo moze samo neko ko mrzi svoj narod i drzavu da podrzi predlog da Srbija uzme fajzerove vakcine koje se pritome drze na -70 stepeni! Ej bre pa da li ste vi normalni u toj vladi ko vam brani da uzmete Sputnik V za narod! Uostalom ja sto se mene tice nema sanse nesto drugo da primim osim Rusku vakcinu! Mozda cak i bolje u maju da vidimo sta ce bude sa ovima iz evrope prvo!

Janja

pre 3 godine

Samar od EU, kao da nasa deca nisu zasluzila da zive. Srecom nismo se nadali pomoci od vas kao ni na pocetku korone, obezbedili smo respiratore kada niko nije mogao, obezbedice predsednik i vakcine. Sva sreca pa smo na vreme prepoznali ko nam zeli dobro, a ko ne

Marko

pre 3 godine

U ovakom trenutku, tako nesto nam je bilo potrebno. Sve pohvale za Vucica.

Suncica

pre 3 godine

Neka nema, zahvaljujuci Vucicu, sigurna sam da cemo nabaviti vakcine na drugom mestu.

Bojan

pre 3 godine

Neko je ocigledno zaboravio da Srbija ima Vucica i da nece uspet da spreci dolazak vakcine u Srbiju! Odluka je vise nego sramna ili skandalozna!

Ljiljana

pre 3 godine

To cemo jos da vidimo! Pa nismo se mi juce rodili, znamo se i mi snaci!

Tara

pre 3 godine

Ne mogu oni Vučiću ništa. Snaći će se i za vakcine, ponude uvek ima, a uspeh mu nikad očigledno nisu oprostili. Ali zato on ima svoj narod koji je uz njega uvek!!

Mima

pre 3 godine

Sada cekam opoziciju da izadje i kaze tooo EU, bravooo, nemoj dati Vucicu itd...Vakcine ce stici htela to EU ili ne, nasa je sreca sto se ne oslanjamo na takve ljude.

Bojan

pre 3 godine

Vase bajke okacite macki o rep,predsednik moze i bez EU... Imamo mocnije prijatelje

Ljiljans

pre 3 godine

To je samo predlog EU! Vakcinacije ce se morati dobijati po dogovoru!

sani

pre 3 godine

Moze Srbija i bez njih, nisu Bogom dani.Rusija je tu za nas

Sasa

pre 3 godine

Bogu gospodu hvala oa imamo ovako dobrog vodju! Kao sto je obezbedio raspiratite i sve sto je trebalo tako će i ostati šta god zatrebalo Srbiji! Borio se i bori se maximalno! Njega niko do sada nije uspeo prevariti pa neće ni ovog puta! Neće NIKADA! Bistar jedan covek!

Sara

pre 3 godine

Vakcinu mozemo pronaci na trzistu van EU jer danas zahvaljujuci mudroj spoljnoj politici negujemo odlicne odnose sa svima.

Anita

pre 3 godine

Bogu gospodu hvala oa imamo ovako dobrog vodju! Kao sto je obezbedio raspiratite i sve sto je trebalo tako će i ostati šta god zatrebalo Srbiji! Borio se i bori se maximalno! Njega niko do sada nije uspeo prevariti pa neće ni ovog puta! Neće NIKADA! Bistar jedan covek!

Ceca

pre 3 godine

EU misli da ce citav balkan da cuti, pa od Albanaca nece moci da zive, koliko ih samo im sto zive i rade u EU, a oni su svi za jednog!

Vesna

pre 3 godine

Zna se kad Vucic nesto obeca ili zamisli da ce to izgurati i sprovesti do kraja. Razocarala EU!

Sanela

pre 3 godine

Mislim da svima treba da bude jasno da je Vučić prava vodja za našu Srbiju! Bistar i pametan covek koga niko nije prevario niti će!! Sve sto je do sada trebalo da se nabavi, nabavljeno je! Tako da za vakcine mislim isto! Borio se, bori se... i tako će ostati!

Mila

pre 3 godine

Skandalozna odluka EU! To je samo znak koliko ih nije briga za ljude sa Balkana.

Dejan

pre 3 godine

Naljutili ste Vucica ali ga niste ponizili. Sad ce te da vidite sta je politicar i kako se nabavljaju vakcine!

Zoran Pantic

pre 3 godine

Mi imamo predsednika koji se dokazao da moze da uradi i nemoguce stvari, verujemo u njegovu ambiciju i pratimo viziju i iskrenost i istrajace u tome da bi nas zastitio

branko1

pre 3 godine

Ko bre j... te olose Neka daju tu vakcinu njihovim kerovima,bitange oloske

mare

pre 3 godine

Pa dobro, imamo ponude i sa drugih strana. Ne vidim problem i preuvelicavanje.

deda Raša

pre 3 godine

Od fašista se drugo ništa ne može ni očekivati. Što kasnije to za njih bolje. Lakše će oteti od oslabljenih državica. Nastavljaju tamo gde je hitler stao. Daće Kina i Rusija.

Mily

pre 3 godine

Kada bi Vucic zavisio od volje EU i ostalih velesila, nista ne bismo ostvarili! Snaci cemo se za vakcine kako znamo i umemo, jer imamo predsednika cija volja i zelja za napretkom naseg naroda jace su od "velicine" bilo kog giganta na svetu!

Sara

pre 3 godine

Sva sreća da Srbija ne zavisi samo od vakcina iz EU. Srbija pregovara i sa drugim proizvodjačima. Naša država na čelu sa predsednikom učiniće sve da vakcina ubrzo stigne u Srbiju.

Marija

pre 3 godine

Sasvim očekivano od EU, snaćićemo se mi već, predsednik će se izboriti za svoj narod.

Milan

pre 3 godine

Sreca pa je nas predsednik pregovarao i sa ostalima, toliko o njihovom iskrenom prijateljstvu i zelji da nas vide u EU.

Verica

pre 3 godine

Srbija ne treba da ceka do maja meseca naredne godine , vakcinu zapadnih EU reketasa i lazova koji nam ne misle dobro, vec, da je nabavi iz Rusije i Kine.

Zoran

pre 3 godine

Dok je predsednika Vučića Srbiju niko ne može da ucenjuje,vakcine će dobiti Srbija jer je cenjen i poštovan u svetu.

masa

pre 3 godine

Pa reko je dr kon da vi imate gene da vam korona ne može ništa što onda paničarite!

Iva

pre 3 godine

Ko kaze da nema,pa predsednik kada nesto obeca ima da iznadje vakcine.Zivi bili pa videli

Jovana

pre 3 godine

Sa Srbijom niko ne može da se igra, kao ni sa predsednikom kako smo nabavljali svu ostalu opremu tako ćemo i vakcine nabaviti, ne treba nam EU za to.

Radojičić

pre 3 godine

Ček šta bi sa onim da će predsednik prvi da bira vakcinu koju će da primi.Da nije neka količina stigla za zdravstvene radnike a ostatak ostaje za maj.A nadam se da će do tada iščeznuti virus.

Nevena

pre 3 godine

Ponosni smo na to kakvog predsednika imamo koji se bori za dobrobit svog naroda, nabavićemo mi vakcine i bez EU njihove nam i ne trebaju.

Mina

pre 3 godine

Kao što je bilo za respiratire tako ce da bude i za vakcinu. Imaćemo je uskoro. Mnogu bi želeli da je ne dobijemo ali dobićemo je svidelo se to nekom ili n.

Marija

pre 3 godine

Srecom imamo Vucica, pa se bori za svoj narod uprkos svemu!!!

Milan

pre 3 godine

Pa, samo napred u Evropsku uniju. I nemojte slučajno da se predomislite!

Sanja

pre 3 godine

Srbija na čelu sa predsednikom se borila i izborila za respiratore i izgradila bolnice za smeštaj obolelih tako će se i izboriti i za vakcine.Podrška predsedniku.

Dada

pre 3 godine

Naci ce nama predsenik vakcine, kao sto jr i obecao.

Ivica

pre 3 godine

Da, u tome je razlika kada si clan EU..nema gneva

MrKamenjarac

pre 3 godine

....pa i koj ce nam kur-ac neka oni prvo potruju svoje gradjane a mi srbi cemo RUSKU VAKCINU....

Nina

pre 3 godine

Hvala Bogu sto imamo nekog ko zna zakone i prava za svoju zemlju. Ne smemo dozvoliti da nas ponizavaju i rade kako oni zele. Predsednik se bori za svoju zemlju da sto pre dobije vakcinu.

Dragica

pre 3 godine

To je kolicina vakcina koju obezbedjuje EU. A ono sto sami kupujemo , mozemo kad hocemo i od koga hocemo.

Milica

pre 3 godine

Hvala Bogu te imamo naseg predsednika koji se bori i izborice se da se vakcine nabave sto pre. Ima i drugih drzava koji prave vakcinu.

Stevan

pre 3 godine

Nece Srbija snabdevati vakcine samo preko EU, bogu hvala rukovodstvo na celu sa Vucicem radi sirom sveta na nabavci vakcina.

Olga

pre 3 godine

Nas predsednik je snalazljiv i hrabar covek, koji zna svoja prava i ne odustaje u ovoj borbi za svoj narod. Bravo.

Anna

pre 3 godine

Ako je ovo neki uslov da bi nas ucenjivali za druge stvari onda nam i netrebaju.Uzećemo rusku vakcinu.Uostalom oni su i najbolji što se tiče na polju lekova i lekovitih biljaka.

kiza

pre 3 godine

Odlično neka se oni tim vakcinama truju koliko god hoće,.

Sanja

pre 3 godine

Sramota za EU, oni moraju da obezbede narodu na vreme zdravstvenu zastitu. Srbija ima puno pravo da se buni i negoduje. Predsednik je u pravu sto se bori da sto pre dobijemo vakcinu, Hvala Bogu sto imamo nekog ko se zalaze za nas.

Sloba

pre 3 godine

Ako ne mozete da obezbedite ono sto je potrebno, nas predsednik ce se snaci i nabaviti druge vakcine koju su nam dostupne. Srbija ce ziveti i prebroditi ovu situaciju, zahvaljujuci zalaganju naseg predsednika koji saradjuje sa mnogim drzavama i sklapa dogovore.

tale

pre 3 godine

zahvaljujući predsedniku, biće već u januaru

Lovac

pre 3 godine

Ova situacija sa vakcinama slicna je kao sto je bila i sa respiratorima, na svu srecu prosli smo tu skolu sa EU, mozda je sada malo jasnije zasto smo narucivali vakcine sa svih strana, da smo racunali na EU jos uvek ni respiratore ne bi dobili.

Ana

pre 3 godine

Snaćićemo se mi za vakcinu i bez EU, sposoban je naš predsednik da se snađe na tržištu.

Lena

pre 3 godine

Sva sreca, pa ne zavisimo od EU i ostalih "dobrotvora", vec smo nezavisni po svakom pitanju i sigurna sam da cemo naci vakcine koje ce odgovarati svim gradjanima(i to u sto kracem roku)! Daleko im lepa kuca!

saša

pre 3 godine

Ja verujem da će se Vučić snaći za vakcinu kao što se snašao i za respiratore u najvećoj krizi.

Marko

pre 3 godine

Sposoban je Vučić, dobićemo mi vakcinu među prvima.

Mbape

pre 3 godine

EU je i ovaj put izigrala Srbiju, sitiacija ista kao i sa respiratorima ali na svu srecu Vlada Srbije je vakcinu porucila sa vise strana od Rusije i Kine. Sramota za EU.

Branko

pre 3 godine

Imamo poverenja u našeg predsednika.. Obezbediće nama dovoljno vakcina uskoro..

Licemer

pre 3 godine

Šta vredi 70 miliona € kad nema vakcine koju možemo da kupimo za te pare? Isto je bilo i na početku pandemije kad su zabranili da nam se prodaje medicinska oprema i respratori i žestoko su se naljutili kad je Vučič izjavio da u EU vlada sebičnost. Posle su kao davali pare za naše letove u Kinu za respiratore i hvalili se kako pomažu. Licemerje bez granica ... U isto vreme nas pljuju što radimo sa Rusijom i Kinom na obezbeđivanju vakcina i traže da Rusiji uvodimo sankcije ne bi li nas posvađali sa njima. Ako bude referendum za pristupanje EU ja ću javno da glasam NE i agitovaću na sve načine protiv.

Dusko

pre 3 godine

Zasto nisam iznenadjen odlukom EU to se i dalo ocekivati. Sigurno necemo cekati njih, vec cemo se snaci kao sto smo se do sada snalazili i u nabavci respiratora i pratece opreme za lecenje najtezih bolesnika.

Velja

pre 3 godine

I posle Vucic je los jer prica i sa Rusijom i Kinom i drugima oko nabavke vakcina. Dobro je sto je tako radio.

Tihomir

pre 3 godine

Odavno znamo da ne mozemo da racunamo na pomoc i podrsku EU. Zato prelazimo na plan B i sigurno cemo se snaci i bez njih.

Marko

pre 3 godine

Da vidimo ove opozicionare koji se kunu u EU gde je sad da im pomogne. Sreća je što imamo Vučića koji se bori za građane i juri da obezbedi vakcine. Dok se EU seti nas, Vučić će već nabaviti dovoljne doze da se zdravlje građana sačuva.

Sanja

pre 3 godine

Bez obzira na ovu losu vest, Srbija ce naci resenje za vakcinaciju svih svojih gradjana.

Mikan

pre 3 godine

I eto im njihova demokratija, samo na sebe misle.

Koja

pre 3 godine

Pa dajte molim vas, pa zar mislite da Vučiću oni trebaju?! Mogu da mu pljunu pod prozor. Snaći će se on sa svojim ljudima, i imaćemo mi vakcine mnogo pre nego razvijenije zemlje. Dokaz je i onoliki broj opreme što nam je obezbedila država među prvima.

Jana

pre 3 godine

Sreća pa se Srbija ne oslanja na EU i naša vlast razmišlja mnogo unapred. Postoje i drugi izvori vakcina, a da budem iskrena, tu Fajzerovu bih poslednju i primila. Em je već bilo posledica i alergijskih reakcija na tu vakcinu, em je nisu do kraja ispitali, a i bezobrazni su i ucenjuju nas za sve živo. Ništa dobro nama nikad nije došlo sa tog zapada.

Milan

pre 3 godine

Nije Vucic sva jaja stavio u istu korpu, vec je isao, zvao, pricao sa svima po svetu oko nabavke vakcina.

Goran

pre 3 godine

Jel to ta EU kojoj toliko težimo. Nismo mi za tamo. Mi bi uvek ponudili pomoć drugom pa onda sebi. Oni su sebični i samoživi. Dovoljni su samo sebi.

Danijela

pre 3 godine

Ako je Vučić rekao da će stići vakcina do kraja godine tako će i biti. Videćete.

Goran

pre 3 godine

Isto su se ponasali i u prvom talasu oko nabavke respiratora, zato se Vucic i trudio da obezbedi vakcine mimo EU i Covax programa.

Danijela

pre 3 godine

Vučić ne očekuje ništa ni od koga, obezbediće on te vakcine za Srbiju kako je i obećao.

Sumadinac

pre 3 godine

Sta je tu cudno Zapadni Balkan bi dobro trebao znati da mi moram da zivimo u zajednici bez EU .EU je pokazala svoje licei pocetkom ove Epidrmije a kamoli sad .Zato moja braco uzmite zivot u svoje ruke i bez EU dajde mladim medicinskim radnicima kao i naucnicima doble mogucnost i plate i zadrzite ih u svojoj zemnji i razvijajte nasu zemnju. Zivim decenijama na Zapadu i poznajel licemerje zapada jel ovde je Kapitalizam i svako gleda svoje interese.

Kaca

pre 3 godine

Hvala bogu pa imamo Vucica i ne moramo da se brinemo,on ce naci vakcine pre svih i bice za nas sve.

Jeca

pre 3 godine

Bogu hvala pa imamo na celu Vucica koji je vise puta pokazao da je veliki kosmopolita i bori se za svoj narod, trazeci pomoc na sve strane! Nema predaje, idemo dalje.

moravacle

pre 3 godine

Odgovornost na kojoj Vučić potencira i sprovodi uvek daje rezultate. Ni maski nije bilo pa je svim silama uspeo da obezbedi. I aspiratora je falilo pa je uspeo da obezbedi. Nove bolnice se grade po svim standardima. Primiću vakcinu i znajući predsednikovu preduzimljivosti ne brinem uopšte.

Marcco

pre 3 godine

Hajde što čekamo, neko finansiramo EU sa kaparom koja se koristi za finansiranje proizvodnje vakcine namenjene državama Evropske Unije.

Marko

pre 3 godine

Sreca pa Vucic se ne uzda u njihovu pomoc pa se na vreme okrenuo boljem resenju, EU gleda samo kako da nas unazadi.

Lekica

pre 3 godine

Nasa je sreca u tome sto imamo pravog coveka na celu drzave.

Lana

pre 3 godine

Velika je sreća što imamo našeg predsednika Aleksandra Vučića. On je uvek sa nama, borio se uvek za nas. Nikada nas nije zaboravio i nikada nece.

Marko

pre 3 godine

Sreca je nasa sto Vucic radi odvojeno od svih za srbiju i ne oslanja se samo na eu

Dule

pre 3 godine

Niko nam ne moze biti bolji prijatelj nego mi sami i svaka cast predsedniku na trudu i radu.

Oliva

pre 3 godine

Hvala Bogu pa nismo jedna od drzava Balkana koje su sedele skrstenih ruku. Zahvaljujuci vladi i predsedniku koji su i do sada bili u stanju da obezbede potrebne kolicine respiratora i medicinske opreme tako ce biti i vakcina! Mozda ne od zemalja Evropske unije ali proizvode ih i drugi!

Saska

pre 3 godine

Nista bez pravog coveka koji se junacki zalaze za svoj narod.

Fredor

pre 3 godine

Bolesnici I umobolnici mogu samo da Vucicu pljunju pod prozor.

Goran

pre 3 godine

Vučić neće dozvoliti priču iz EU kao što se borio do sada boriće se i dalje da građani Srbije dobiju vakcinu.

Srdjan

pre 3 godine

Ovo je sramota od strane EU i ovim je jasno pokazala da je Zapadni Balkan zanemaren skroz i da ne postoji solidarnost unutar Evrope! Sreca pa imamo sposobnu vlast i predsednika koji ce sve uciniti da dodjemo do vakcina i pre Maja.

Goran

pre 3 godine

Rešiće to Vučić kao što je sve ostalo rešio do sada ja se ne brinem.

Zana

pre 3 godine

Zahvaljujuci nasem predsedniku ,mi cemo uskoro imati prvu dozu vakcina,niko nam nije potreban,predsednik se uvek snadje i izbori za svoj narod.

Zeljko Ilic

pre 3 godine

Ne treba nama EU,nas predsednik je dovoljno sposoban da sam obezbedi prve doze vakcina za Srbiju.

Bojana

pre 3 godine

Kolio god se Srbija trudila oko svega u vezi EU uvek smo saplitani, po meni ako Rusija nudi čak i proizvodnju vakcine kod nas lepo uzeti od njih. Što se tiče EU, kad bude.

Vida

pre 3 godine

Verujem predsedniku Vucicu i verujem da ce bez obzira na sve uspeti da nabavi vakcine u najskorijem vremenskom roku.

sm89

pre 3 godine

I Bog je pogledao Srbiju a narod izabrao ukazao poverenje a Vucic opravdao jos EU pokazao kako se bori za svoj narod u dobru i zlu takva je njegova politika i njegovog tima oni kad se ujedine nema te sile koja ce ih spreciti da urade sve za nase zdravlje i bolje sutra a narod takve ljude voli...

Aca Bozic

pre 3 godine

Neka ih, samo neka se EU vakcinise. Sto se nas tice postoji jedan jako sposoban covek koji nam je nabavljao i respiratore u situaciji kada ih nige nije bilo i jako se vodilo racuna kome ce i koliko dati. Zato Vucic razmislja mudro i zato ima toliko prijatelja u svetu. Ako ne od EU ima odakle ce nabaviti vakcine za nas, Rusija, Kina, zemlje koje su nam pomagale i u najcrnjim danima.

Miki

pre 3 godine

Hvala Bogu pa imamo državnika kakav je Vučić koji će uči niti sve da vakcine stignu i kod nas . Poznavajući srpskog predsednika on pregovara sa svima po pitanju nabavka vakcine protiv virusa.

Una

pre 3 godine

E sad mi treba da bojkotujemo njihove vakcine i da se okrenemo ka ruskim i kineskim.

Marina

pre 3 godine

Mi imamo ko da brine o nama i ne treba oni ništa o tome da odlučuju

Bilja

pre 3 godine

Neka ih, pustite ih. Srbija ima predsednika sposobnog da i pored ovako sramne odluke EU, svojim gradjanima obezbedi dovoljan broj vakcina protiv korone, i to ce vrlo brzo i nabaviti.

Ankica

pre 3 godine

Ovo mozemo shvatiti samo kao ljubomoru EU na Srbiju! Sigurna sam da cemo dobiti vakcine kada je i receno, jer predsednik uvek odrzi svoje obecanje!

Sanja

pre 3 godine

Vakcina bi trebalo da bude dostupna svim zemljama ravnomerno i u isto vreme,sve drugo je diskriminacija! Verujemo da ce nasa vlast svojoj Srbiji i narodu obezbediti sve sto je neophodno bas kao i svaki put do sad!

Nemanja

pre 3 godine

Bogu hvala pa imamo na celu Vucica koji je vise puta pokazao da je veliki kosmopolita i bori se za svoj narod, trazeci pomoc na sve strane!Nema predaje,idemo dalje!!

Milica

pre 3 godine

Odjebite vi od nas. Kod nas vakcina stize uskoro i pocinje vakcinacija. Da se sto pre otarasimo te bede pd korone, misli predsednik na svoje gradjane.

Sara

pre 3 godine

Srbija ce nastaviti da se bori da vakcina dodje sto pre

Ilija

pre 3 godine

Srbija ce biti medju prvima koja ce dobiti vakcinu

Jelena

pre 3 godine

Bravo za predsednika. Neka oni daju vakcine, mi ih necemo

Stefan

pre 3 godine

EU je opet pokazala svoju ruznu stranu ali nema veze snacice se nas predsednik pa ce nabaviti vakcine, a njima neka je na cast.

Miloš

pre 3 godine

Srbija je među zemljama koje su uspele da obezbede vakcine sa različitih destinacija zahvaljujući Vučiću. Naša država nikada nije imala boljeg lidera.

Luka

pre 3 godine

Kako kazu, karma je cudo, zatrebacemo im mi kad tad, ali....

Anja

pre 3 godine

Hvala Bogu pa je nas predsednik covek genijalnih mogucnosti i sosobnosti. Uspeo je da se snadje na pocetku pandemije, da preduzme sve potrebne mere u cilju sprecavanja sirenja ovog mutiranog virusa, ali i da nabavi respiratore i neophodnu medicinsku opremu za zarazene. Isto tako sam sigurna da ce se snaci i oko ovih vakcina, jer imamo ponude i od drugih drzava, tako da nam nije toliko bitno sta EU kaze i predlaze!

Marko

pre 3 godine

Eto nama Ruske vakcine, a EU njihove moze da stavi tamo gde sunce ne sija, znate na sta mislim.

Gordana

pre 3 godine

Kako je nabavio raspiratore kada su nam trebali tako ce naci i vakcine.Verujem Vucicu i podrzavam ga u svemu jer vidim koliko se bori za svoj narod i Srbiju.

Sneza

pre 3 godine

Srbi ipak pocinju sa vakcinacijom Evropo..!Samo sto nas toliko degradirate nije u redu

Sonja

pre 3 godine

Ovo je stvarno skandal..pa samo nam pokazuju u kom pravcu treba da idemo.

Ivana

pre 3 godine

Ova vest me uopšte ne brine, jer smo se uvek snašli zahvaljujući Vučiću, tako će biti i za vakcine

Anja

pre 3 godine

Nema zime za građane Srbije sve dok je tu Aleksandar Vučić. On je čovek koji je se trudio da nabavi svu potrebnu medicinsku opremu, od respiratora do najsitnijih stvari. On je taj koji je uspeo da izgradi bolnice za kratko vreme i na taj način spasi stotine života. I upravo je on taj koji će i vakcinu protiv ovog virusa nabaviti u što kraćem vremenskom periodu. I ja stvarno ne znam šta bi mi, građani Srbije, radili da nije njega, njegove bezuslovne brige o svom narodu! Hvala mu

Ivan

pre 3 godine

Predsednik je obecao da ce vakcina biti do kraja godine, tako ce i biti, dusebriznici ne treba da brinu!

nedeljko

pre 3 godine

Nasa sreca pa Vucic ima uticaja u Evropi, kao sto je nabavljao respiratore i zastitna medicinska sredstva za vreme prvog talasa, tako ce i sad nabaviti vakcine.

Mirka

pre 3 godine

Србија има председника који на нечију жалост иде корак испред свих. Зато и не зависимо од других. Као што је набавио и респираторе када је било најтеже, тако је нашао и решење за вакцине.

Mila

pre 3 godine

Sreca pa nisu jedini ponudjaci vakcine, te se možemo snaći i na drugu stranu.

Darkod

pre 3 godine

EU mora da promeni ploču, vreme je da Srbija bude tretirana aonako kako zaslužuje.

Nena

pre 3 godine

Snaći ćemo se i bez njih kao i za ostalu pomoc, nije da su nam oni jedni spas.

Una

pre 3 godine

Strasno, kakve gluposti. Vucic je gradio veze po celom svetu i ne zavisi nuzno od EU.

Una

pre 3 godine

Vucic je prijatelje nasao po celome svetu. Vakcine ne moramo pribavljati u EU,tako da je vest degutantna.

Tanja

pre 3 godine

Toliko o Evropskoj solidarnosti... Svakako nisu jedini od kojih zavisimo, snaci ćemo se i bez njih.

Marija

pre 3 godine

Imamo sreće što Srbiju vodi jedan pravi i hrabar čovek,ne trebamo uopste da se brinemo za vakcine, Predsednik je i vise nego sposoban da nabavi što pre i na nekom drugom mestu.

Ana

pre 3 godine

Mislim da je vest netacna jer Srbija ne zavisi od EU. Vucic ima prijatelje po celome svetu.

Nikolina

pre 3 godine

Imamo sreće pa nam je predsednik sposoban i pokušava da nabavi vakcine sa svih strana. A Evropa je po ko zna koji put pokazala pravo lice, po njima mi možemo i da pocrkamo.

Dusica

pre 3 godine

Definitivno imamo sreće sto je Predsednik sposban covek i za vakcinu ne treba da se brinemo.

bOZO

pre 3 godine

Mere koje su donete za sprecavanje sirenja korona virusa treba da se postuju a vakcina ce stici brzo zahvaljujuci efikasnom radu Vlade rbije

Goran

pre 3 godine

To je to licemerje evropske unije. Ovamo se kao bore za ljudska prava,jednakost i sl...a ovamo ih bas zabole za male zemlje...Nego nek je nama ziv i zdrav predsednik Vucic. Snaci cemo se mi i bez njihove vakcine.

Jovan

pre 3 godine

Bas lepo od EU. Srecom,i drugi imaju vakcine,a nas narod i vise veruje rusima i kinezima nego evropskim i americkim licemerima.

duda

pre 3 godine

Sreca pa imamo u ovo doba pandemije ovakvog vodju kakvog imamo...Ko zna sta bi bilo da je neko drugi na vlasti. Bilo bi sad problema i mnogo vise umrlih jer ne bi imali bolnice, respratore. Sve sto je do sad obecao, ispunio je. Snaci ce se on da i mi dobijemo vakcine, kao sto se snasao za respiratore.

Hoki

pre 3 godine

Kad bi mi cekali njihove vakcine nikada ih ne bi ni dobili.Zahvaljujuci Vucicu Srbija ce prebroditi ovu kovid krizu,videcete i bez pomoci zapada licemernog.

Mihajlovic

pre 3 godine

Ma nek oni odlucuju sta god zele, mi bar sa predsednikom na celu imamo dobre odnose i malo istocnije i juznije od EU!!

Slava

pre 3 godine

Šta smo mi? Ovce za šišanje? Produžavaju nam štap sa šargarepicom svaki dan! Oni sve bezobrazniji, a mi sve poniženiji! Do kada? Neka idu do đavola, ne trebaju nam uopšte, bez njih smo živeli i do sada! Baš sam besna!

Vlajko77

pre 3 godine

Srbija ima najboljeg predsednika Aleksandra Vucica koji je uspeo i uspece ,da na vreme nabavi vakcine za sve gradjane koje ce uskoro biti dostupne svima .

Zoran

pre 3 godine

Hvala Bogu pa ćemo mi zahvaljući našem Predsedniku da nabavim vakcine i pre zemalja EU.

Milic

pre 3 godine

Snaci ce se Vucic i Srbija, u doba pandemije je dokazao koliko je tu za svoj narod.

Nevena

pre 3 godine

Predsednik je se oduvek borio za svoj narod,sve je na vreme obezbedio tako i da vakcina ce vrlo brzo i kod nas Stici.

Aleksandra

pre 3 godine

Nikad nismo ni imali koristi od EU, samo neke ucene, kritike! Zato mi je drago što naš predsednik neguje prijateljske odnose sa Rusijom i Kinom, pa se nadam da će nam njihove vakcine biti dostupne!

Marija

pre 3 godine

Vučić se ne oslanja samo na EU, već na više mesta iznalazi rešenje.

Marija

pre 3 godine

Hvala Bogu pa Srbija ima Vučića i nema razloga za brigu.

Sanja

pre 3 godine

Sreća pa Srbija ima Aleksandra Vučića koji je na vreme shvatio kako funkcioniše politika i EU i nike dozvolio da zavisimo u potpunosti od njihove milosti. Sreća pa se Srbija na vreme pripremila i obezbedila svoje zalihe vakcine.

Sonja

pre 3 godine

Hvala Bogu da nezavisimo od EU, dok je nama Vucica nemamo cega da se plasimo.

Aki

pre 3 godine

Nasa sreca je sto Srbija ima predsednika Vucica i odgovornu vlast koja je na vreme mislila i nabavila vakcine koje ce uskoro biti dostupne gradjanima.

Ivona

pre 3 godine

Sigurma sam da ce se Vucic snaci i obezbediti vakcine za svoj narod

Lili

pre 3 godine

Toliko o EU. Sreca nasa pa imamo Vucica koji je sposoban i, odgovoran. On sve sto je do sada obecao to je i ispunio.

Sofija

pre 3 godine

Ми имамо наше пријатеље Русе и преседника Вучића који је набавио вакцину спутњик В

Toma

pre 3 godine

Pravi prijatelji su Rusi i Kinezi i tu ce Vucic nabaviti vakcine za svoj narod.

Filip

pre 3 godine

Zahvaljujući predseniku Vučiću dobićemo rusku i kinesku vakcinu.

Filip

pre 3 godine

Srbija ima prijatelje širom sveta i predsednik će nam obezbediti vakcinu bez obzira na stav EU.

Filip

pre 3 godine

Dobićemo valcinu zahvaljujući predsedniku Vučiću pre mnogih evropskih zemalja.

Maja

pre 3 godine

Predsednik Vucic pre svega misli za dobrobit svog naroda,kao i uvek trazi najbolje resenje za Srbiju! Kada je bilo najteze snasao se i nabavio raspiratore kaoni svu medicinsku opremu koja nam je bila neophodna. Hvala Vucicu sto nikada nije izneverio svoj narod i sto misli na nasu buducnost

Truman

pre 3 godine

Vucic je bio u pravu kada je rekao da se ne mozemo oslanjati na Evropu. Hvala Bogu pa su tu nasa braca Rusi i celicni prijatelji iz Kine.

Ruzica

pre 3 godine

Hvala Bogu na Vucicevoj politici i sto se ne oslanja na EU. Ima drugih zemalja koje ce nam izaci u susret.

Aleksa

pre 3 godine

Ja sam siguran da Vučića ne mogu ubediti da čeka maj!

Marijana

pre 3 godine

Mogu oni da rade sta hoce. Nas Vucic ce naci vakcinu i mimo EU. Blago nama dok imamo Vucica.

Sonja

pre 3 godine

Evropo..pa nama stizu vakcine u ponedeljak..o cemu vi pricate...??

Maja

pre 3 godine

Verujem da će se predsednik ipak izboriti da dobijemo vakcinu!

Laza

pre 3 godine

Predsednik se bori za svoj narod kao i za živote svog naroda. Mogu samo da mu pljunu pod prozor.

Mica

pre 3 godine

Predsednik kako je nabavio respiratore, tako će i vakcine. Ne može niko da ga prevari.

Mica

pre 3 godine

Predsednik će nabaviti vakcine za svoj narod. U to ne sumnjamo.

Uros

pre 3 godine

Nema valkcina iz EU, kao sto nije bilo ni respiratora, ali Srbija ima prijatelja po svetu pa ce biti i vakcina.

Ana

pre 3 godine

Vucic ne zavisi ni od koga, on se trudi , radi i snalazi kako bi pomogao svom narodu. Dobro je sto imamo takvog coveka koji je uvek tu za svoj narod.

Miro

pre 3 godine

Jasno se vidi da se naš predsednik isključivo ovde bori za svoj narod, što se i pokazuje!

Boki

pre 3 godine

Zato je predsednik ostvario dobar utisak sa svima, i kada nam je bilo najteže i respiratore nabavljao svuda po svetu, tako isto i sa vakcinom. Bravo samo reči hvale mogu da kažem!

Mirjana

pre 3 godine

Sreća je što mi imamo prijatelje svuda u svetu, zahvaljujući predsedniku Vučiću.

Jasna

pre 3 godine

Mi verujemo u sposobnost naše vlasti da ćemo imati na raspolaganju sve vakcine koje budu delotvorne i bezbedne u svetu i to u što skorije vreme

Jana

pre 3 godine

Biće vakcine, ne mogu oni Vučiću ništa, uzdamo se u našeg predsednika koji se uvek izborio za sve pa će tako i za vakcine.

tamarak85

pre 3 godine

Trebalo bi svi da dobiju vakcine, ceo svet.

Tasa

pre 3 godine

Ne brinemo se mi za vakcine, predsednik ce ih obezbediti, ali sta reci z apojedince ovakve iz EU??

Dragana

pre 3 godine

Ja ne brinem za vakcine, znam da ce drzava kao sto je uradila sve da obezbedi respiratore isto tako dati sve od sebe da nam vakvine sgignu sto pre.

Mirjana

pre 3 godine

Imamo dosta prijatelja sirom sveta,to ce nam dosta znaciti u ovom trenutku.

Aco

pre 3 godine

Biće ista scena kao sa raspiratorima. Kako se ko snađe.

tamarak85

pre 3 godine

Srećom pa mi imamo A. Vučića koji će za svoj narod rešiti i to pitanje vakcina. Niko mu nije ni do kolena.

tamarak85

pre 3 godine

Zahvaljujući našem predsedniku i Srbija će dobiti vakcine na vreme. U to ne sumnjamo.

Milisav

pre 3 godine

Ma samo nek se oni vakcinišu, zato Vučić i sarađuje sa svima. Ja sam za rusku.

Helena

pre 3 godine

Snacice se Srbija za vakcine, imamo mi keca u rukavu.

Janja

pre 3 godine

Hvaka Bogu pa mi imamo predsednika Vucica koji ce zastititi interese Srbije i gradjana.

Dejan

pre 3 godine

Predsednik Vučić neće dozvoliti da građani Srbije ostanu bez vakcina,već će sigurno naći način da po svaku cenu nabavi vakcine.

Ena

pre 3 godine

Srbija o tome ne mora da brine,mi imamo jednog vaznog coveka,koji misli o ovom narodu.Hvala Bogu na nasem predsedniku!

Sarita

pre 3 godine

Nisu evropske vakcine jedine, na sreću ima i drugih. I zasigurno neće oni određivati kada će Srbija dobiti vakcine!

mara

pre 3 godine

Srbija ce naci nacin da dodje do vakcine i zastiti svoje stanovnistvo od pandemije.

Sanja

pre 3 godine

Nije Vucic bezveze na sve strane jurio za vakcine kao sto je i za respiratore!

Danica

pre 3 godine

Covek ima stav,snalazljv kao I za sve do sada.Ne sumnjam u njega I ne brinem

Tanjica

pre 3 godine

Sramotan predlog EU,ali bez obzira na sve mi imamo sposobnog i pozrtvovanog predsednika koji ce se izboriti da vakcine sto pre stignu i u nasu zemlju. Svi u to verujemo.

Petar

pre 3 godine

Tako je, nek se zna ko je najglasniji u regionu i ko se najjače zalaže za svoj narod...

Neba

pre 3 godine

Dobro nam poznata EU solidarnost. Slično je bilo i za respiratore. Posle ovim nakazama autošovinistima treba objasniti šta je to "normalni svet" i "prosvećeni zapad". EU licemerstvo nema granica....

Zvoncica

pre 3 godine

Dosta se polemike vode oko vakcine, ali smatram da su Rusi,Kinezi i td veliki stručnjaci. Mislim da neće dozvoliti da nasi ljudi budu vakcinisani sa nuspojavama, postojaće ispitanici pre upotrebe. Isto tako mislim da će predsednik obezbediti količinu za sve one koji budu hteli da prime vakcinu.

Ivana

pre 3 godine

Srbija nije u EU, da bi joj EU diktirala vakcine.

Romanija

pre 3 godine

Ako nema vakcine sa Zapada, biće je sa Istoka.

Milja R

pre 3 godine

Nema razloga za brigu. Vakcuna će u Srbiju stići vrlo brzo.

Iki

pre 3 godine

Drzava se svakodnevno bori da sacuva zdravlje gradjana. Vakcina se mora davati po prioritetima.

Rusimovic311

pre 3 godine

Ne treba da brinemo oko vakcina imamo Vučića koji brine o ovoj zemlji.

Miki

pre 3 godine

kakve sve kometare citam, sve bre naucnici neki i treeba da nas vakcinisu, ali i od besnila. Imacemo vakcinu i to proverenu, ne brinite

budala

pre 3 godine

ma jeste, skandal. Skandal je ov sto vi pisete. Srbija ce imati bezbedne vakcine, ne brinite

ringispil

pre 3 godine

Danasnju evropsku uniju cine iste zemlje koje su u drugom ratu bile na strani vermahta i fasista. Sta su radili Srbiji tada to rade i sada. DA LI NEKOME NESTO NIJE JASNO. Istorija i saveznistvo se ponavljaju potpuno identicno. Ovog puta nece Uzicka republika biti jedina slobodna teritorija na balkanu. Ovog puta sto, za jednog Srbina. FAJZER JE KUPLJEN da se nekome zamazu oci, ali vakcine ce biti, mrak i tisina su uvek saveznici.

KON POZVAO GRAĐANE NA VAKCINACIJU!
Društvo

KON POZVAO GRAĐANE NA VAKCINACIJU!

Epidemiolog Predrag Kon obavestio je danas građane da sada po domovima zdravlja ima četvorovalentnih i trovalentnih vakcina protiv gripa i da je ta vakcinacija važna

18.12.2020

11:56

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija