• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.12.2020

15:51

Stiže 5.000 ruskih vakcina! Lončar: Isporuka Fajzerovih vakcina 4. januara

Društvo

Stiže 5.000 ruskih vakcina! Lončar: Isporuka Fajzerovih vakcina 4. januara

Podeli vest

Ministar zdravlja, Zlatibor Lončar izjavio je da vakcina stiže 4. januara i da će dolaziti na sedmičnom nivou

- Vakcine stižu 4. januara, i na svakih sedam dana dolaziće Fajzerove vakcine. Oko 5.000 ruskih vakcina stiže danas ili sutra u Beograd. U fazi su ispitivanja, to je pri kraju, očekujem da to završimo. 

Lončar je dodao da će ovo trajati i u januaru, februaru, martu te da vakcina i za sezonski grip ima dovoljno i besplatne su. 

- Kažem im da neće, imao sam sastanak sa svim inspekcijama, po cenu bilo čega to neće organizovati. Neka vrate novac ljudima, to neće biti moguće. Zdravstveni sistem to ne bi mogao da izdrži, zakon i odluke su jasni. Imaćemo dovoljno ispekcije, polciije ove godine toga neće biti. Do 18 rade kafići i restorani, sve što se zatekne posle toga biće isterani - naglasio je Lončar.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je od virusa korona trenutno zaraženo nešto manje od 3.000 zdravstvenih radnika.

Na konfrenciji Kriznog štaba, Lončar je istakao da se oko 50 njih nalazi na bolničkom lečenju.

On je naveo i da se u novoj kovid bolnici u Batajnici trenutno leči nešto više od 500 zaraženih pacijenata, a u kruševačkoj kovid bolnici oko 70.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čiča Avalski

pre 3 godine

Ala ste se razlupali, bez mere i ukusa - niti znate tačne brojke, niti poreklo ... samo lupate, tek da nešto kažete, kao pijanac u kafani !!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija