• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

09.01.2021

14:48

DETALJNA PROGNOZA RHMZ Na snazi upozorenje za sutra i prekosutra, a evo šta nas čeka U NAREDNIH NEDELJU DANA

Društvo

DETALJNA PROGNOZA RHMZ Na snazi upozorenje za sutra i prekosutra, a evo šta nas čeka U NAREDNIH NEDELJU DANA

Podeli vest

RHMZ upozorava na pojavu obilnih padavina sutra i prekosutra u Srbiji, povećanje snega i pojavu ledene kiše.

Obilnije padavine sutra se očekuju na jugu Srbije i na Kosovu i Metohiji od 40 do 80 cm, a tokom dana u visim predilima ce doći do povecanja visine snega oko 30 cm, ponegde i više, a u nižim 
predelima centralne, jugozapadne i juzne Srbije oko 15 cm.


Istovremeno, u nižim predelima na jugu sneg će mestimično prelaziti u kišu koja ce se lediti pri tlu.

Ledena kiša

U ponedeljak se očekuje manje padavina, ali ce doći do daljeg povećanja visine snega, u nižim predelima na jugu sneg će povremeno prelaziti u kišu koja će se lediti pri tlu.

Prema prognozi za sutra, biće oblačno sa snegom, uz formiranje i povećanje visine snežnog pokrivača.

Na krajnjem severu Vojvodine uglavnom suvo.

Foto: TANJUG/ Sava Radovanović

Zima je konačno stigla u Srbiju




U Beogradu sutra oblačno sa snegom, uz formiranje na širem području grada i povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, severoistočni i istočni. Dnevna temperatura bez veceg kolebanja od -1 do 1 stepen.

Sneg nastavlja da pada

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 17. januara, u većini dana oblačno i hladno, povremeno sa snegom uz povećanje visine snežnog pokrivača, značajnije u višim predelima. U ponedeljak na jugu ponegde i sa kišom koja ce se lediti pri tlu.

Od utorka mestimično slab sneg. Samo se u petak ocekuje umereno oblačno i suvo. Dnevna temperatura padu i biće u granicama proseka ili malo ispod proseka.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija