• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.02.2021

18:12

BUJOŠEVIĆ OSTAJE NA ČELU RTS! Upravni odbor mu dao još jedan mandat!

Društvo

BUJOŠEVIĆ OSTAJE NA ČELU RTS! Upravni odbor mu dao još jedan mandat!

Podeli vest

Dosadašnji vršilac dužnosti direktra RTS Dragan Bujošević izabran je danas za drugi mandat na čelu Javnog servisa Srbije, koji traje narednih pet godina, saznaje Informer

On je izabran na današnjoj sednici Upravnog odbora RTS sa sedam od devet glasova.

Podsetimo, RTS je pre ovog konkursa tokom prošle godine raspisivao prethodno dva konkursa nakon kojih nijedan kandidat nije dobio dovoljan broj glasova za izbor na mesto direktora javnog servisa Srbije.

Dosadašnjem direktoru RTS Draganu Bujoševiću je istekao mandat 5. maja prošle godine, nakon čega je sve do sada bio na mestu vršioca dužnosti te pozicije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vladimir

pre 3 godine

jel to onaj sto vice da ga vucic rusi .. pa nikako da ga srusi .. jos i napreduje .. i kao .. mladi ostajte u Srbiji .. ocu morgen ..

Milutin Vranjski

pre 3 godine

Neka je sretnje... znao sam da crnogorac u Srbiji na direktorskom mestu nikada ne dobija otkaz. Makar bio i crnogorac, samo da nije Srbijanac!!!

Mito

pre 3 godine

Kako može da radi u državnoj ustanovi kada ima 66 godina ili zakon o penzionisanju ne važi za sve? Može da radi u privatnim firmama, a RTS nije privatna firma.

Penzionerj

pre 3 godine

Koji bezobrazluk. Duboka drzava jos uvek. Sra..

Atlija

pre 3 godine

RTS samo Radna akcija sa Tamarom Ostalo zali boze para, greota

RRUSS

pre 3 godine

Znači ''džabe ste krečili'' ! Znameniti član PUPS-a (pa član po automatizmu), je i dalje u procesu REFORME koje-čega i koga-god do sudnjeg dana. A i opoziciji treba medijska sloboda, ili šta već ! Zapravo, može li mi neko objasniti , gde ovde šta počinje, ko je kome šta, i šta sve ovo znači ?

NEBOJŠA

pre 3 godine

ЈА ТЕБИ ВОЈВОДО ТИ МЕНИ СЕРДАРЕ,А НАРОД КО ЈЕ.Е.ГОРИ ПРОГРАМ НИЈЕ БИО НИ '60. НЕГО ЗАДЊИХ 5 ГОДИНА..САМО РАДИ СЕРИЈЕ ''НЕМАЊИЋИ'' ПОЛА УПРАВНОГ ОДБОРА И БУЈОШЕВИЋ СУ ТРЕБАЛИ ЗАВРШИТИ НА РОБИЈИ.О ЕУРОВИЗИЈИ ДА НЕ ГОВОРИМ.ОВИ СУ МАФИЈА КО И ФСС.''НЕМОЖЕ НАМ НИКО НИШТА,ЈАЧИ СМО ОД СРБИЈЕ'',А ТИ ГЛУПИ НАРОДЕ ПЛАЋАЈ ''ЈАВНИ СЕРВИС ЕУРОПСКЕ СРБИЈЕ'' !!!

UZ KURTIJA DO POBEDE! Đilasova Rada i kadar RTS Milivoje Mihajlović svim srcem navijaju za čoveka koji sanja o ujedinjenju Kosova i Albanije!
Politika

UZ KURTIJA DO POBEDE! Đilasova Rada i kadar RTS Milivoje Mihajlović svim srcem navijaju za čoveka koji sanja o ujedinjenju Kosova i Albanije!

Srpska političarka sa KiM Rada Trajković, koja otvoreno podržava "politiku" Dragana Đilasa na svom Tviter profilu objavila je intervju Milivoja Mihajlovića, bivšeg novinara RTS i nekadašnjeg šefa vladine Kancelarije za saradnju sa medijima, u kome on otvoreno podržava Aljbina Kurtija, čoveka kome je jedini san ujedinjenje lažne države Kosovo sa Albanijom

02.02.2021

13:46

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija