• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

15.04.2021

08:44

OGLASILA SE SUPRUGA profesora Boričića KOJA JE UPUZALA U KADAR! Evo šta kaže o snimku koji je postao VIRALAN NA INTERNETU! Video

Društvo

OGLASILA SE SUPRUGA profesora Boričića KOJA JE UPUZALA U KADAR! Evo šta kaže o snimku koji je postao VIRALAN NA INTERNETU! Video

Podeli vest

Zdenka Boričić, supruga Ivana Boričića, profesora na Medicinskom fakultetu, koja je neočekivano suprugu upuzala u kadar dok je držao onlajn predavanje, kaže da joj je dosta neprijatno zbog ovog događaja koji je nasmejao brojne korisnike društvenih mreža.

Zdenka je sa profesorom bila u sobi dok je studentima pred kamerom držao predavanje, ali je morala da izađe iz prostorije, pa je, ne želeći da ga ometa, to pokušala da izvede na diskretan način.

Desilo se upravo suprotno.

- Volim da slušam njegova predavanja. On je jedan vrlo dinamičan i pametan čovek, a i ja sam, dok nisam rodila sinove, studirala medicinu. Morala sam da izađem, ali nisam htela da ga prekidam. I, eto, napravila sam malu neprijatnost mužu - kaže ova šarmantna gospođa.

Prof. Boričić rekao je ranije da mu uopšte nije drago što je taj snimak postao hit na društvenim mrežama, te da bi studentima bilo bolje da uče nego da se bave glupostima.

- Ja sam to predavanje koje traje 130 minuta snimao dan pre toga, u subotu, ali zbog nekih tehničkih problema nije bio okačen na sajt fakulteta. U nedelju sam morao opet da ga snimam. Primetio sam suprugu, ali stvarno nisam mogao da snimam i po treći put. Nije mi drago što su studenti taj deo isekli i postavili na društvene mreže. Bolje bi im bilo da uče nego da se bave glupostima - kaže profesor.

Boričić je, inače postao poznat u javnosti prošlog leta kada je studentima zakazao ispit pod orahom.

- Ispiti se održavaju u hladu ispod oraha Instituta za patologiju. Čakajte me ispred instituta, ispiti su javni - napisao je prof. dr Boričić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Atlija Milorad

pre 3 godine

Bravo profesore.na odgovoru ucenicima. Pozdrav

Aleksa

pre 3 godine

Кад имам зум састанке, држим их у дечијој соби. Немам радну собу, њихов радни сто је најприкладнији и најбоље је светло. А деца иду у школу и у вртић. И пузе, савијају се, смеју се, крију се. Понекад и жена мора да уђе. И виде их и моји пословни партнери наравно, али сви се правимо као да се не виде, јер сви знамо каква је ситуација. Кћерка колеге из Словеније је прошла кроз пола екрана иза његових леђа, отворила фрижидер а онда пала доле као покошена, кад је схватила да је на екрану. Човек у кухињи одржава зум. И као што рекох, ником ни на памет не пада да се смеје или да прозива неког за то. Видиш неког, а правиш се да не видиш ништа. Зато што је то домаће васпитање.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija