• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.04.2021

11:04

Prve doze ruske vakcine sa Instituta "Torlak" izlaze između 5. i 10. juna

Društvo

Prve doze ruske vakcine sa Instituta "Torlak" izlaze između 5. i 10. juna

Podeli vest

Prve doze ruske vakcine sa Instituta "Torlak" izlaze između 5. i 10 juna, najavio je danas predsednik Aleksandar Vučić i dodao da veruje da ćemo pre kraja godine moći i samostalno da proizvodimo vakcine.

- Da li Sinofarmovu ili Sputnjikovu, videćemo, ali verujem do marta i jednu i drugu, da ljudima možemo da ponudimo paletu različitih vakcina - rekao je Vučić.

Kako je rekao, ići će se na to da u početku možemo da proizvodimo 20 miliona, a zatim i 30 miliona, kako bismo mogli da obezbedimo sve potrebe Srbije.

- Ali, ne samo Srbija, već i šireg regiona, jer ne možemo mi da budemo zdravi, ako su svi ostali oko nas bolesni - rekao je Vučić.
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boris

pre 3 godine

Dobre vesti pre svega za Torlak koji je do samo pre nekoliko godian bio na rubu propasti a danas ima kapacitete za proizvodnju vakcina za ceo region ali i šire.

Marija

pre 3 godine

Ovo je odlična vest! Vakcine su nam neophodne i ovo će nam biti od velike koristi!

Zoran

pre 3 godine

Vakcine su spas od virusa! Srbija je uspesno krenula u borbu sa Covidom!

Mila

pre 3 godine

Ne samo što imamo dovoljno vakcina za sve građane, već smo počeli i sa proizvodnjom vakcina, koje ćemo pritom i izvoziti, da li ovo jedna mala država može? Ovo je za svaku pohvalu!

Jana 55

pre 3 godine

U vakcini je jedini spas i samo nek se nastavi ovim tempom da sto pre izadjemo iz ove mucne borbr i vratimo se svi normalnim zivotima.

Ivana

pre 3 godine

Odgovornom politikom i zalaganjem našeg predsednika proizvodićemo prvi vakcine u južnoj Evropi. ??? Ponosna sam na našu državu i našeg predsednika.

Jovana

pre 3 godine

Веома нам је драго, да ће нашој земљи, већ у јуну месецу кренути дистрибуција руских вакцина, а потом и самостална израда истих!Биће то велики напредак наше фармакологије!

Jovana

pre 3 godine

Дистрибуцијом и производњом вакцина, институт,, Торлак", ће повратити стари сјај, а грађани Србије неће више страховати у погледу вакцина!

Jeca

pre 3 godine

Zato sto je Vucic veliki kosmopolita i stavlja zdravlje ljudi ispred politickih interesa,zato cemo pobediti koronu

Ivana

pre 3 godine

Ovo je zaista velika stvar za našu državu da pomogne narodu u regionu da se vakcinišu.

Marijana

pre 3 godine

Ovaj dan je istorijski! Neverovatan uspeh za našu državu, da sami proizvodimo vakcine i budemo potpuno nezavisni od drugih. Bravo!

nina

pre 3 godine

Ovo je velika šansa za ceo regijon u borbi protiv korana virusa.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija