• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.05.2021

10:49

Penzioneri još danas mogu da se prijave za odmor u banjama!

Društvo

Penzioneri još danas mogu da se prijave za odmor u banjama!

Podeli vest

Rok do koga penzioneri mogu da se prijave za besplatnu desetodnevnu rehabilitaciju u zdravstveno-stacionarnim ustanovama i banjsko-klimatskim lečilištima ističe danas

Pravo na rehabiltaciju imaju starosni, invalidski i porodični penzioneri sa prebivalištem u Srbiji, čija penzija ne prelazi 29.378 dinara i koji nemaju drugih primanja.

Mogu da se prijave i penzioneri koji pored domaće primaju i penziju iz inostranstva, pod uslovom da zbir tih penzija iznosi do 29.378 dinara.

Prijave se podnose penzionerskim udruženjima a uz prijavu se podnosi penzijski ček, dokaz o visini penzije iz inostranstva, ukoliko se ona prima, popunjena prijava sa izjavom gde penzioner želi da ide na rehabilitaciju, da osim penzije nema drugih ličnih primanja, kao medicinsku dokumentaciju, ako je ima.

Rang lista penzionera koji ispunjavaju uslove za upućivanje na rehabilitaciju biće objavljena šesnaestog radnog dana od dana isteka oglasa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija