• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink

08.06.2021

19:41

SEKO ŠTA GOD DA JE, VRATI SE KUĆI, SVE ĆEMO REŠITI! Sestra nestale Emilije (14) u suzama: Mislili smo da je samo otišla do neke drugarice, ali...

printscreen

Društvo

SEKO ŠTA GOD DA JE, VRATI SE KUĆI, SVE ĆEMO REŠITI! Sestra nestale Emilije (14) u suzama: Mislili smo da je samo otišla do neke drugarice, ali...

Podeli vest

Emilija R. (14), učenica sedmog razreda osnovne škole u Čačku, nestala je u suboru ujutru i od tada joj se gubi svaki trag. Porodica apeluje na sve koji su je možda videli, da jave prvoj stanici policije i da se uzdrže od negativnih komentara jer bi to možda moglo da je dodatno uplaši

Porodica već četiri dana traga za nestalom Emilijom (14) koja je u subotu pre svitanja otišla iz porodične kuće u Konjevićima. Od tada od nje nema nit traga, ni glasa, kaže za Pink njena starija sestra Jovana.

- Od juče smo proširili potragu jer je previše da je nema tri dana. Mislili smo da je samo otišla do neke drugarice, da joj je nešto kliknulo u glavi i da je samo otišla, međutim, tri dana bez ikakve informacije o detetu od 14 godina je previše – kaže za Pink sestra nestale Emilije.

Foto: facebook

Nestala Emilija

Razlog njenog odlaska porodici nije poznat, a otežavajuća okolnost je što nestala devojčica kod sebe nema mobilni telefon. Sestra Jovana je rekla kako je Emilija jedino iz kuće ponela ranac, a mobilni telefon već danima nema signal. Obrisala je i sve društevene mrže.

- Ako je iko video ili ima neku informaciju neka je javi ili nama, ili nadležnim organima. A, ako ona gleda i sluša ovo, rekla bih joj da će se sve rešiti, kakav god problem da ima, samo neka dođe kući – poručuje Jovana svojoj sestri kroz suze.

Porodica kaže da ne zna šta je Emilija tog jutra obukla jer je otišla iz kuće pre svitanja. Emilija je visoka, vitka devojčica, duge smeđe kose, smeđih očiju, tamnoputa i ima mladež na nosu.

Svi koji su je videli, trebalo bi da se odmah jave prvoj stanici policije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija