• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.06.2021

09:52

SRBIJA PAMTI SVOJE HEROJE! Ministar Vulin položio venac na spomen-obeležje u znak sećanja na stradale  policijske službenike!

MUP Srbije

Društvo

SRBIJA PAMTI SVOJE HEROJE! Ministar Vulin položio venac na spomen-obeležje u znak sećanja na stradale policijske službenike!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin položio je danas u Beogradu venac na spomen-obeležje u znak sećanja na policijske službenike koji su žrtvovali svoje živote vršeći službenu dužnost, zarad mira i bezbednosti Srbije.

 

- Srbija pamti svoje heroje. Zaslužili su naše zahvalno sećanje, a njihove porodice brigu i pažnju. Istorija Srbije je istorija borbe za slobodu - naglasio je ministar Vulin.

Kako je istakao zato je posebno ponosan što će u ešelonima na centralnoj manifestaciji proslave Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije po prvi put prisustvovati deca i srodnici stradalih i ranjenih pripadnika, koji su krenuli stazama svojih roditelja.

Foto: MUP Srbije

U sklopu obeležavanja dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije državni sekretar Bojan Jocić i pomoćnik ministra i načelnik Sektora položili su venac na spomen – ploču prvom ministru policije – vojvodi Jakovu Nenandoviću, dok su komandant Žandarmerije Dejan Luković i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić položili vence na spomen-obeležje na Čukur česmi.

Načelnik Policijske uprave u Valjevu Vlada Jerinić položio je venac na spomenik Jakovu Nenadoviću u Brankovini, dok su na spomenik žandarmu sa Čukur česme Ivku Prokiću vence položili pomoćnik komandanta Žandarmerije Srđan Radisavljević i pomoćnik načelnika Policijske uprave za grad Beograd Vladimir Popović.

Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin prisustvovao je ranije danas  obeležavanju slave ministarstva unutrašnjih poslova Svete Trojice i sečenju slavskog kolača u crkvi Svetog Simeona Mirotočivog na Novom Beogradu. 

Foto: MUP Srbije

Ministar Vulin je svim pripadnicima policije poželeo srećnu slavu i dodao da je policija uvek uz svoj narod. 

- Građani Srbije uvek i u svakom trenutku moraju da osete sigurnost, snagu i poverenje da će svako zlo zaista i biti pobeđeno - istakao je ministar Vulin. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

U nedelju obeležavanje Dana MUP-a i policije
Politika

U nedelju obeležavanje Dana MUP-a i policije

Svečanim polaganjem zakletve 1.337 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, koji su primljeni u radni odnos u poslednjih godinu dana, u nedelu 20. juna 2021. na platou ispred palate „Srbija“ biće obeležen Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije

18.06.2021

14:51

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija