• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok

29.08.2021

12:04

VOJSKA SRBIJE JE BRUTALNA, SAMO SU RUSI I KINEZI ISPRED! U LEĐA NAM GLEDAJU IZRAELCI, MONGOLIJA, BELORUSIJA... VOZAČI VS TREĆI NA MVI!

mod.gov.rs

Društvo

VOJSKA SRBIJE JE BRUTALNA, SAMO SU RUSI I KINEZI ISPRED! U LEĐA NAM GLEDAJU IZRAELCI, MONGOLIJA, BELORUSIJA... VOZAČI VS TREĆI NA MVI!

Podeli vest

Vozači Vojske Srbije osvojili su treće mesto i bronzanu medalju u finalnoj ekipnoj trci, koja predstavlja glavni događaj u disciplini "Vojni reli" Međunarodnih vojnih igara

Ekipna trka specifična je po tome što se sva četiri terenska vozila kreću zajedno, u grupi i što sva vozila moraju završiti trku. Ukoliko tokom trke dođe do kvara na vozilu, od posada se očekuje da kvar otklone uz korišćenje individualnog kompleta alata. Staza za ekipnu trku je najsloženija i najduža, a naša ekipa je savladala oko 200 kilometara za nešto manje od četiri sata, pri čemu su na dva vozila uspešno otklonili kvarove. To im je donelo treće mesto, iza ekipa Rusije i Kine.

ŠTA SE DEŠAVA, NEMCI TRAŽE KALJINGRAD NAZAD, ŠTAMPANE SU I KARTE SA RUSKIM GRADOM U SASTAVU NEMAČKE! Rusija na nogama, nebitna provokacija ili najava novog...

Osvajanjem bronzane medalje u finalnoj ekipnoj trci, pripadnici Vojske Srbije završili su takmičenje u disciplini "Vojni reli", održanoj u gradu Kizilu na krajnjem istoku Ruske Federacije. Prethodno je naša ekipa osvojila treće mesto u trci sa bojevim gađanjem, kao i srebrnu i bronzanu medalju u individualnim trkama u kategoriji neborbenih vozila 4x4 i 6x6 „Kamaz" i „Ural".

Foto: mod.gov.rs

Za medalje u disciplini "Vojni reli", osim ekipe Vojske Srbije, takmičile su se i ekipe oružanih snaga Izraela, Mongolije, Kine, Belorusije, Uzbekistana i Rusije. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija