• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

03.09.2021

22:09

DIVLJAŠTVO U ZRENJANINU! Oskrnavljen mural Amfilohiju, u potpisu - komite! /FOTO/

Društvo

DIVLJAŠTVO U ZRENJANINU! Oskrnavljen mural Amfilohiju, u potpisu - komite! /FOTO/

Podeli vest

Mural posvećen mitropolitu Amfilohiju u Zrenjaninu precrtan je zelenom bojom uz natpis "Risto sotona“, u potpisu „komite“

Situacija uoči ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju sve je napetija zbog najave da će se u to vreme održati komitski skup ispred cetinjskog manastira.

Mirašev dernek propao,pojavilo se samo nekoliko desetina komita

Neobična manifestacija "Svenarodni zbor" u organizaciji tzv. CPC počeo je večeras u 20 čaosova na Dvorskom trgu na Cetinju.

"Dernek" će, prema najavama organizatora, trajati od 3. do 5. septembra i tokom trajanja će biti organizovan muzički program i narodno veselje.

Prema određenim informacijama prisutno je svega nekoliko desetina osoba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sara

pre 2 godine

Pa to su uradili mangupi, bezposličari, možda za neki sitniš od autonomaša!!!.

kraj partije je blizu

pre 2 godine

Partijski neprijatelji sigurno! Rade protiv partije i našeg doživotnog predsednika.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20