• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Inofmer.rs

08.09.2021

11:12

"LIČIĆE NA GEJTSA, NEMOJTE DA MOLITE ZA SMS" Žena iz Srbije objavila da je njena snaja ostala trudna nakon vakcine, a komentari su GNUSNI

Društvo

"LIČIĆE NA GEJTSA, NEMOJTE DA MOLITE ZA SMS" Žena iz Srbije objavila da je njena snaja ostala trudna nakon vakcine, a komentari su GNUSNI

Podeli vest

Objava jedne žene iz Srbije na Tviteru o tome kako je njena snaja revakcine protiv koronavirusa ostala u drugom stanju, izazvao je oprečne reakcije korisnika ove društvene mreže. Pored čestitki, usledili su i veoma neprijatni komentari.

Iako su preporuke lekara širom sveta da se trudnice vakcinišu, u Srbiji postoje ljudi koji veruju u teorije zavere da vakcina utiče na plodnost.

Želeći da pokažu ljudima suprotno, jedna medicinska radnica iz Srbije je na Tviteru podelila lepu vest o trudnoći svoje snaje:

- Pozdrav za sve antivaksere i neuke kolege. Ova moja snajka je slušala skafandera, a ne vas i devet nedelja nakon revakcine Fajzerom je dočekala da joj kažemo 'bićeš MAMA'! A pre toga četiri neuspešne VTO. Evo nova kontrola i trudnoća napreduje - napisala je ona.

 

Foto: printscreen Twitter/Vakcinalno ludilo @kovidaskilobi

Objava koja je izazvala oprečne reakcije

Bilo je brojnih komentara koji su se poistovetili sa pomenutom situacijom što iz ličnog ili iskustava nekih bliskih ljudi.

- I meni bi dobro došao taj skafander! Sve čestitke!

-I moje 3 koleginice

 -Bravo, da bude zdravo i veselo detence!

Osim reči podrške, na ovoj objavi bilo je mnogo gnusnih, negativnih komentara.

- Haha, Fajzer beba, samo nemojte sutra da kukate za SMS.

- Sačekajte da vidite kako će beba izgledati kad se rodi. 

- Ličiće na Bila Gejtsa. 

- Meni snajka sumnjiva, da nije promenila majstora, haha - samo su neki od jezivih komentara na ovu lepu vest.

Bilo je i onih koji su govorili kako će se "dete roditi čipovano" ili da je trudnica "dobila Fajzera sa bebi čipom gratis".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
petar

pre 2 godine

Pa na glupavu izjavu o zatrudnjivanju normalno je da imate i glupave komentare....ono iz fizike, "akcija i reakcija"

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija