Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

08.10.2021

22:11

POTRAGA U TOKU! I večeras je Tutin na nogama, policija i građani traže nestalog nastavnika!

Printskrin

Društvo

POTRAGA U TOKU! I večeras je Tutin na nogama, policija i građani traže nestalog nastavnika!

Podeli vest

Policija, članovi porodice, kolege i učenici i večeras tragaju za nastavnikom fizike u OŠ Rifat Burdžović u Tutinu, Nasufom Selmanovićem koji je nestao u četvrtak ujutro kada je izašao iz kuće u šetnju

On je, kako Informer saznaje, u deset sati otišao do prodavnice gde je kupio hleb i druge namirnice, koje je odneo kući, a zatim je ukućanima rekao da će izaći da prošeta do grada.

- Rekao je ukućanima da ide da prošeta. On voli te jutarnje šetnje... Prošlo je nekoliko sati, nije se vraćao, a onda smo krenuli u potragu, kaže prijatelj porodice Selmanović..

Nastavnik je poslednji put viđen u blizini stadiona u Tutinu.

Foto: printskrin

Kamere sa jednog objekta snimile Nasufa Selmanovića kako ide ka Kajetini

- Kamere sa jednog objekta su ga snimale, a na snimku se vidi kako ide ka Kajetini, to je jedno naselje iza stadiona. Tamo smo ga tražili celu noć, ali nikakav trag nismo pronašli, kazao je prijatelj nestalog nastavnika.

Foto: Printskrin

On dodaje da je Nasuf pošten i miran čovek kojeg ceni ceo Tutin.

- Nema neprijatelje, nikada se nije svađao. O tome svedoči i činjenica da se u potragu uključio veliki broj naših sugrađana, kazao je on.

Nasufa Selmanovića juče tokom celog dana tražilo je na desetine ljudi. U potragu su uključeni i dronovi kojima meštani snimaju nepregledne i nepristupačne terene, a u pomoć su pritekli i članovi auto-moto kluba iz ove varošice. A. Grbović


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija