• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.10.2021

18:35

/VIDEO/ "ODLAZIMO NA KOSOVO RAVNO"! ŽANDARMERIJA U KRALJEVU PEVA HIMNU KOSOVSKIH JUNAKA!

MUP

Društvo

/VIDEO/ "ODLAZIMO NA KOSOVO RAVNO"! ŽANDARMERIJA U KRALJEVU PEVA HIMNU KOSOVSKIH JUNAKA!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas u Kraljevu pripadnike žandarmerije gde je istakao da treba da budu spremni i da je uveren da će se oni odazvati ako ih država pozove da štite narod

Prilikom posete predsednika Vučića pripadnici žandarmerije otpevali su himnu kosovskih junaka "Hriste Bože".

Vučić je istakao da žandarmerija treba da bude spremna, da radi, da vežba, a Srbija će dati sve od sebe da život njihovih porodica bude olakšan, kako po stambenom pitanju tako i po pitanju porodica.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ortolog

pre 2 godine

svaka cast zandarmeriji ali i sto se tice reklame jeblo vas Kraljevo , sta sad to znaci da reklamirate Kraljevo a drugih gradova gradjani ne pevaju pesmu i ne brane Srbiju , jeblo vas Kraljevo i sve sto ima veze sa kraljem i krunom a krunu u Srbiju i u himnu je dostavio agresor Nato sa engleskog dvorca uz pomoc nacista i terorista , engleska kruna je rimskosolomonska agencija koja i okupirala Srbiju i koordinira Kosovom , a Kuracdjordjewitz je okupatorski monarhisticki agent koji zeli da pljacka Srbiju i da mu srpska deca budu dvorske sluge .

kole

pre 2 godine

Samo pevaju a od pevanja veliko nista, nemogu ni da privire na KiM. Dosta bre sa tim laznim patriotizmom, KiM-om vlada Kurti a ne mi, i to nam je danas jasno pokazo!!!!!

Ljubiša

pre 2 godine

Ma patriote za primer, samo zaboravili tekst svoje himne... baš me zasmejaše danas.

Ana

pre 2 godine

Danas su nasi zandermerci nasi junaci, cuvajte se!

Janko

pre 2 godine

Pa odoste li? Samo na rečima jaki... Vučiću izdajniče!

Zagor

pre 2 godine

Umirite se....da ne bi opet neka Stojanka majka zaplakala!

Jiji

pre 2 godine

Ne palite ovaj jadni narod. Znate i sami da ne mozete nista

Ðurić: Kurtijeva demonstracija sile, NATO hitno da reaguje
Politika

Ðurić: Kurtijeva demonstracija sile, NATO hitno da reaguje

Ambasador Srbije u SAD Marko Ðurić izjavio je da je današnje nasilje na severu KiM pokušaj premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija da demonstrira silu uoči lokalnih izbora u nedelju i pozvao Kfor i NATO da hitno reaguju i rasporede snage kako bi se sprečilo dalje nasilje

13.10.2021

18:12

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija