• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

14.10.2021

09:55

ANTIVAKSERI STOP! Evo šta će biti sa lekarima koji vam savetuju da se ne vakcinišete!

Društvo

ANTIVAKSERI STOP! Evo šta će biti sa lekarima koji vam savetuju da se ne vakcinišete!

Podeli vest

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je da, ubuduće, kada vam lekar kaže da ne treba da se vakcinišete, Lekarska komora Srbije će pokrenuti proces zbog ugrožavanja javnog zdravlja

- To znali da lekar može da izgubi i licencu. Tim povodom juče sam imao i sastanak sa Srpskim lekarskim društvom i taj sastanak ću danas nastaviti. Zbog toga će najverovatnije danas biti pušten u rad broj telefon na koji će građani moći da prijave lekare koji su im savetovali da se ne vakcinišu - rekao je Lončar i dodao:

- Ako lekar odbije da potpiše to što je savetovao pacijentu, i ti lekari će moći da budu prijavljeni - dodao je ministar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NAJVIŠE OBOLELIH OD KORONE KOJI ZAVRŠE U BOLNICI PRIMILI SU OVU VAKCINU!
Društvo

NAJVIŠE OBOLELIH OD KORONE KOJI ZAVRŠE U BOLNICI PRIMILI SU OVU VAKCINU!

Na respirtorima u bolnicama nema revakcinisanih, a najviše hospitalizovanih koji su vakcinisani primilo je Sinofarm vakcinu, rekao je u Uranku K1 televizije dr Stevan Blagojević, direktor Instituta za opštu i fizičku hemiju. On je objasnio da se prema podacima u bolnicama na 100 pacijenata nalaze od tri do maksimalno deset vakcinisanih pacijenata

12.10.2021

16:03

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija