• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.10.2021

14:20

/VIDEO/ ŠIPTAR BLOKIRA SAOBRAĆAJ U CENTRU BEOGRADA! Predvodio protest antivaksera, pa odbio da se legitimiše! Arifiju ODREĐENO ZADRŽAVANJE!

printscreen

Društvo

/VIDEO/ ŠIPTAR BLOKIRA SAOBRAĆAJ U CENTRU BEOGRADA! Predvodio protest antivaksera, pa odbio da se legitimiše! Arifiju ODREĐENO ZADRŽAVANJE!

Podeli vest

Jedan od aktivnijih učesnika protesta protiv korona mera, Đemšit Arifi (35) je sinoć zbog drskog i bezobzirnog ponašanja priveden u policijsku stanicu Stari grad. Arifi je odbio da se podvrgne aklotestu i kod sebe nije imao ličnu kartu i njemu je, od strane sudije za prekršaje, određeno zadržavanje u trajanju do 24 sata

Protesti u Beogradu traju već nekoliko dana, a na snimcima na društvenim mrežama mogli su se čuti stavovi protestanata, koji nemaju apsolutno nikakvo utemeljenje u nauci i prkose zdravom razumu.

Na stranu to, svako ima pravo da misli svojom glavom, ali kako objasniti to što u maničnoj potrebi da se veruje najneproverenijim informacijama, pojedinci uzimaju za shodno da ugrožavaju živote više od polovine nacije koja se dosad vakcinisala.

Kako se ispostavilo, među njihovim predvodnicima je svakakav polusvet, što potvrđuje i slučaj Đemšita Arifija, Albanca s prebivalištem na Kosovu i Metohiji. Nešto ne verujemo da ga je na protest u centru Beograda dovela neka "neoboriva" antivakserska teorija. Naprotiv, reč je o čoveku koji je samo iskoristio priliku da pravi haos u glavnom gradu naše zemlje.

Kako drugačije objasniti njegovo bahato ponašanje, a zatim i odbijanje saradnje s policijom? Da se nije uplašio da će biti vakcinisan?

Šokantan snimak

Kako smo pisali, Đemšit Arifi je aktivno učestvovao u usmeravanju okupljenih tokom protesta, kao i u blokadi saobraćaja, a Informer je sada došao u posed snimka koji to i dokazuje. 

- Idemo svi u kafanu posle deset sati, kao što smo celog života i radili! Nema niko pravo da nam zabranjuje kretanje, oni su dužni da nas usluže po zakonu, bez diskriminacije - rekao je jedan od učesnika i predvodnika protesta, dok Đemšit Arifi zaustavlja saobraćaj. 

Arifi ima prebivalište autonomne pokrajine Kosovo i Metohija.

U postupak će biti uključena i BIA (Bezbednosno informativna agencija) i SBPTE (Služba za borbu protiv terorizma i ekstremizma). 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 2 godine

Kakve veze ima njegova nacionalna pripadnost kada je gradjanin Srbije? Koliko znam Pristina je u Srbiji.

JA

pre 2 godine

Ako je to tako pa onda je i Aljbin Kurti građanin Srbije!? Kad si tako pametan onda objasni zašto taj građanin SRB Aljbin Kurti šelje Rosu ( specijalne jesinice policije) na goloruk Srpski narod koji se isto tako nalazi na teritoriji svoje države SRB!? Šta su tebi u rodu Nemad Čanak i Čeda Jovanović!?

Baća

pre 2 godine

Formalno jeste građanin Srbije, ali onog dela koji guši slovode i teroriše druge građane Srbije srpske nacionalnosti. A sada i u Beogradu pravi haos, navodno zbog antivakserske akcije. Ne budimo toliko naivni. Pa što to ne radi u Prištini? Šiptari koriste svaku priliku da provociraju Srbiju gde god i kad god stignu i dobro su u tome organizovani. Sada su počeli da se ubacuju i u Beograd i biće toga još. Setimo se drona, pa onih mladih Šiptara koji su snimali svoju provokaciju usred Beograda, pa evo skandala i sa onom našom misicom Petrović u Šarm el Šeiku itd. Treba im jednom stati na put.

ZAvram

pre 2 godine

Потврђено је оно што смо већ знали: тзв опозиција оголила своју мржњу према сопственој земљи и народу. Каква подлост, какво понижење! Довели Шиптара, осведоченог србомрсца, да у срцу Престонице "заводи ред"! Боље би и њему и њима било да су отишли у Приштину, и да тамо демонстрирају против терориста, који свакодневно малтретирају Србе на КиМ, против Куртија и његових слугерања, што пузе под чизмама западних грабежљиваца и окупатора, да дигну глас против беспослице, због ужасног здравственог система...Толико тога ужасног и лошег од стране најгорих непријатеља српства, да је тешко и набројати! А овима, што га подржавају, @Pitanje@Ja! поручујем једно: срамоте, подрепаши, ваше зло у Србији неће проћи!

Aleksandar Pičkousti po drugi

pre 2 godine

Џуџа, ти ли си? И баш Арнаут да предводи протест против курона мера? Ма, баш вам нешто верујемо!

Pitanje

pre 2 godine

Znaci ako neko nema srpsko ime i prezime, nema pravo ni na sta i odmah ga etiketiramo u medijima? Ostali sa protesta nemaju imena, pa ih ne navodite? I onda kazete nismo mi takav narod, jok.

Siniša

pre 2 godine

Tačno ako je Šiptar izubijati ga kao oni Srbe na KiM. Treba da budemo takvi i onda će biti mira.

Pitanje

pre 2 godine

Pa takvi poput tebe su to radili pa nam se obilo o glavu, a sada se tuces preko neta jer za drugo nemas hrabrosti.

Milan

pre 2 godine

Мора да га је Ђики ангажовао у договору са Куртијем.

Radmila

pre 2 godine

Kojih bre 24h? Ne pustati ga iz zatvora. Šta bi šiptaru u ovom slučaju radili našem Srbinu u centru Prištine?

Djordje

pre 2 godine

Neverovatno je da nasa vlast i policija pusta ovakve likove u srbiju?! Za razliku od nas siptari ne primaju nikoga od nasih politicara na kosovo! Ocigledno da nase sluzbe ne rade kako treba jer ovog siptara nije trebalo pustiti u zemlju a prosao je i pri tome mangupirao se i divljao po glavnom gradu?! Ovo je sramota za nasu zemlju i za nase obavestajne organe koji mi deluju kao i da nisu "obavesteni"?! Ko zna ko nam sve ulazi u zemlju i s kakvim namerama?

ringispil

pre 2 godine

He , he he koju bre vlast i koju policiju ti ocekujes da reaguje, pa zar ne vids cime se vrh policije i vlasti bavi.

Milojko

pre 2 godine

DEBILCINO on je srpski drzavljanin,s ti si sorosov isprdak

Vla

pre 2 godine

Klosare i beskucnike, antivaksere, okupati malo vodenim topovima, tako rade uredjene zemlje zapada, soros je bogat covek, kopao kanale pa zaradio

Miro

pre 2 godine

I ovi iz ga nisu prepoznali po govoru? Neverovatno.

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija