• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer

27.10.2021

13:36

Radi se o velikom neznanju! POISTOVEĆIVANJE ANTIVAKSERA SA ŽRTVAMA HOLOKAUSTA JE MALICIOZNO!

prinstcreen

Društvo

Radi se o velikom neznanju! POISTOVEĆIVANJE ANTIVAKSERA SA ŽRTVAMA HOLOKAUSTA JE MALICIOZNO!

Podeli vest

Borba protiv kovida donela je puno iracionalnosti, a jedna od najvećih je poistovećivanje antivaksera sa žrtvama Holokausta, zbog čega su protivnici vakcine počeli samoinicijativno da nose žute trake nalik onima kojima su nacisti obeležavali Jevreje tokom Drugog svetskog rata. U Savezu jevrejskih opština Srbije i u Muzeju žrtava genocida ocenjuju da je takvo poređenje, u najmanju ruku, neprimereno

- Poistovećivanje antivaksera sa žrvama Holokausta je besmisleno, a plod je najverovatnije malicioznosti, a možda i neznanja - kaže za Pink Avram Izrael.

Ponovo, dodaje, vidimo pokušaj da se Jevrejin optuži kao glavni krivac.

- Doktor Predrag Kon, inače moj prijatelj, primio je strašne uvrede. Govorili su da je Mengele, da je fašista… Čuli smo se, i on i njegova porodica su jako uznemireni – kaže Avram Izrael.

Stefan Radojković, istoričar i kustos Muzeja žrtava genocida, kaže da kovid propusnice nisu pokušaj oduzimanja prava na život kako to predstavljaju antivakseri, već pokušaj da se životi spasu.

- Reč je o velikom neznanju i višku emocija. Oni prvenstveno sami sebi stavljaju žute trake na ruku, sami su izabrali da se označavaju, a njima niko čak nije ni naredio da moraju da se vakcinišu – kaže Radojković.

Foto: prinstcreen

Stefan Radojković, istoričar i kustos Muzeja žrtava genocida

Ističe da nevakcinisani imaju više opcija kako da posle 22 sata i dalje budu u ugostiteljskim objektima: negativan test ili dokaz o preležanom virusu.

- Ova mera je osmišljena kako bi se spasili životi, a oni drame! Žele da ispadnu žrtve jer je teško kritikovati nekoga ko pokušava da dobije status žrtve. U ovom slučaju ovaj status je izmišljen i oni nisu žrtve! – kaže Radojković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihailo

pre 2 godine

Ne, nije reč o neznanju već je reč o velikoj malicioznosti i zlobi. Znali su gde udaraju.

Spasko

pre 2 godine

americki jevrej Vesli Klark je bombardovao Srbiju rothscildovim uranijumom , Izrael je naouruzavao hrvatskei nacoiste , slavio Oluju i priznao nezavisnost Kosova , mislim da je jasno da jevreji nemaju moralno pravo da imaju drzavne funkcije u Srbiji i da se bave zdravstvenim i pravnim sistemom Srbije i da se javljaju i drze lekcije o holokaustu . Sto se jevreji i Izrael ne izvinu srpskom narodu jer su americki jevreji bacali uranijumske bombe na srpski narod , a srpski narod je spasavao jevreje od Hitlera . Srpskom narodu je sve jasno i istina ce sada o zapadnoj rimskosolomonskoj robovlasnickoj jezuitskoj okupatorskoj oligarhijskoj Nato kruni na srpskoj zastavi da izadje u javnost. Solomonski monarhisticki oligarhijski Izrael i rimski Vatikan su financirali naciste i teroriste , bombardovali Jugoslaviju i okupirali Kosovo, Crnu Goru , Hrvatsku , Bosnu , Sloveniju i Srbiju .

Zoran

pre 2 godine

To je Užas(rbij)a. 1942.godine je objavljeno da je u kvinsliškoj Srbiji rešeno pitanje Jevreja. Pa se ćutalo, a sada se javljaju kopilad kvislinga, kojima je fašizam mlogo drag. Junački su se krili iza partizana, a trebalo je da ih Crvena Armija malo propusti kroz mašinu, kao što je urađeno u Bugarskoj, Rumuniji, Mađarskoj, Slovačkoj,

Spasko

pre 2 godine

zar nisu klintonovi pedofili poput Epstajna i Vajnstajna bili religiozni jevreji koji su sa britanskim monarhistom princom Endrjuom silovali decu radnicke klase u Solomonovom Hramu na Devicanskim ostrvima , zasto Avram Izrael ne prica o virusu pedofilije u solomonovom hramu ili o pljacki srpsko naroda svinjskim vakcinama koje je prodavao Dr Kohen , jel nama srbima sada da jevreji i Izrael koji prodavao oruzje hrvatskim nacistima i koji je priznao Kosovo i slavio Oluju da pricaju o koroni i drze lekcije o moralu . Pa jedino ako pink televizija nije srpska .

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija