• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. MATIJAŠEVIĆ

31.10.2021

09:30

Neće vakcinu, ali piju mast za šuljeve sa varikinom?!? NEVEROVATNO LUDILO ANTIVAKSERA!

Informer DN

Društvo

Neće vakcinu, ali piju mast za šuljeve sa varikinom?!? NEVEROVATNO LUDILO ANTIVAKSERA!

Podeli vest

* Antivakseri na Vajber grupama i društvenim mrežama preporučuju ljudima 'lekove' opasne po život

 

Pojedini ljudi u Srbiji neće vakcinu protiv korone, ali zato piju mast za šuljeve sa varikinom kako bi se zaštitili od virusa!?

Antivakseri na Vajber grupama i društvenim mrežama preporučuju ljudima "lekove"opasne po život.
Pored preporuke da se preventivno pije "ivermektin", lek za životinje, na ovoj grupi mogu se naći još bizarniji saveti samoprozvanih "stručnjaka", koji se hvale kako su pobedili koronu bez vakcine!

Sumanute ideje

Neki od njih stavljaju Pavlovićevu masti u nos da bi zaustavili ulazak virusa, drugi se leče mašću "flogocid", koja se koristi za gnojne čepove i šuljeve, piju hidrogen i varikinu, ali se raspituju i kako deluje mast od jazavca u borbi sa kovidom?!

Opasno po zdravlje

Pavlovićeva mast, "ivermektin" i sto puta veće doze vitamina D niti mogu sprečiti, niti mogu lečiti kovid-19!

Radmilo Janković

U moru jezivih "saveta" našao se i post izvesnog Luke Bioćanina, koji se pohvalio da je slušajući svog prijatelja pedijatra iz Nemačke, tri puta dnevno uzimao mast "flogocid" rastvorenu u soku....

Zamenik direktora UKC "Niš" prof. dr Radmilo Janković ističe da je ovakva atmosfera u društvu posledica, pre svega, krajnje neodgovornog ponašanja pojedinaca i medicinskih profesionalaca, koji su sa krajnje nejasnim motivima doprli do velikog broja zbunjenih i zaplašenih ljudi!

- Njihova odgovornost je ogromna. Nažalost, rezultat takvog "koketiranja" i "zavođenja" bilo je uvećanje ljudske nesreće. Račun za takvu neodgovornost će se kad-tad ispostaviti. Treba da budu svesni da Pavlovićeva mast, "ivermektin", sto puta veće doze vitamina D od dozvoljene, Teslino oružje budućnosti i putovanje kroz vreme niti mogu sprečiti niti mogu lečiti kovid-19. Rezultat njihovih reči je, nažalost, surov - smatra prof. dr Janković.

Vakcina je spas

Pomoćnik direktora KBC "Dragiša Mišović" i naš poznati hirurg dr Moma Jakovljević smatra da ovu grupu pod hitno treba ugasiti i zabraniti tim ljudima da ugrožavaju druge!

Van svake pameti!

Ovo što rade antivakseri je van svake pameti i igranje i sa svojim, ali i sa tuđim zdravljem i životom

Moma Jakovljević

- Da bih rekao nešto za ljude koji se na ovaj način bore protiv virusa i bez srama i druge savetuju da urade isto, morao bih da ih vređam! Ovo su budalaštine i čiste izmišljotine. Ovo što rade antivakseri je van svake pameti i igranje i sa svojim, ali i sa tuđim zdravljem, čak i životom. Pa zamislite da popijete mast sa hidrogenom?! Ja ne mogu da verujem da neko to može i da pomisli, a kamoli proba. Da li oni ovo rade namerno i imaju neku "debelu" korist od toga, ja ne znam. Ali znam da o medicini i načinu lečenja pacijenata mogu da govore samo stručnjaci. Ne može o vakcini pričati bilo ko i širiti takve zavere! U ovoj epidemiji imunizacija je jedini spas i to je najbolji savet i jedina istina - naglašava dr Jakovljević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

Pa brate neka jedu i govna ako im se to sviđa! Ne treba niko to da im brani! Ali zato treba država da kaže da će svi nevakcinisani da plaćaju svoje lečenje u kovid bolnicama! Po meni je to jedina mera koju treba primeniti!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija