• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer

07.11.2021

11:33

VAKCINISALA POLA VLADE, ALI JE DANAS IMALA POSEBNU TREMU! Ovo je sestra Mirjana koja je predsedniku Vučiću dala buster dozu vakcine protiv koronavirusa!

prinstcreen

Društvo

VAKCINISALA POLA VLADE, ALI JE DANAS IMALA POSEBNU TREMU! Ovo je sestra Mirjana koja je predsedniku Vučiću dala buster dozu vakcine protiv koronavirusa!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je primio treću, buster dozu vakcine protiv koronavirusa

Mirjana Novaković iz Doma zdravlja Savski Venac, vakcinisala je predsednika Vučića u 11 sati, na vakcinalnom punktu u Hali 7, Beogradskog sajma.

Kako sestra Mira kaže za "Novosti", imala je tu čast da do sada vakciniše pola Vlade.

Ipak, kako kaže, danas je imala malu tremu, ali ne od davanja vakcine.

- Imam blagu tremu od kamere i aparata, a od davanja vakcine ne, jer se čitav radni vek time bavim - izjavila je Mirjana pre imunizacije Aleksandra Vučića.

Foto: prinstcreen

Predsednika je dočekao Direktor doma zdravlja Savski venac, šef vakcinalnog punkta, Zoran Bekić.

Podsetimo, predsednik Srbije je prvu dozu kineske vakcine "Sinofarm" primio 6. aprila u Rudnoj glavi kod Majdanpeka, a drugu dozu 27. aprila u Pukovcu kod Doljevca.

Vučić je sredinom oktobra rekao da će treću dozu vakcine protiv korona virusa primiti i da će ponovo biti vakcinisan kineskom vakcinom "Sinofarm".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija