• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.11.2021

19:31

ZA DRUGO DETE JOŠ VEĆA POMOĆ! Predsednik Vučić najavio nove mere!

Društvo

ZA DRUGO DETE JOŠ VEĆA POMOĆ! Predsednik Vučić najavio nove mere!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima iz Sočija govoreći o važnim sastancima koji ga čekaju sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, a tom prilikom govorio je i o borbi države protiv bele kuge

- Hvala građanima koji su prepoznali dobar potez države da daje 300.000 za prvo dete, odlične su reakcije, a mnogo bolje mere će biti i za drugo dete, sa tim merama izlazimo za 10 ili 15 dana. Hvala građanima, radićemo na tome da budu i bolji uslovi i da imaju veću sigurnost kako bi se više dece rađalo. Ako jedna majka želi da radi, a živi negde u centralnoj ili južnoj Srbiji, kako će ona da ostavi dete određeno vreme, ako nema u firmi vrtić. Majka sa detetom do šeste godine, od rođenja, provodi više od osam sati. Dakle, one su naše junakinje i treba da im pomognemo. One neće da ih ucenjuje vlasnik, treba da imaju karijeru. Zato ćemo raditi na tome da budu vrtići u velikim kompanijama i davaćemo subvencije za to - rekao je Vučić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejana

pre 2 godine

Deca su nasa buducnost, a svaka pomoc je dobro dosla za mlade roditelje!

Zana

pre 2 godine

Davanja za prvo i drugo dete mogu biti materjalne prirode zato sto tim mladim roditeljima takva pomoc znaci mnogo u toku njihovog roditeljstva

Tina

pre 2 godine

A sta daju za trece i cetvrto zar nisu sva deca isto vredna?Cene hrane skocile skroz.Sramota!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17