• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.01.2022

11:06

HRVAT PIJAN UPAO U VODU?! POLICIJA PRETRAŽUJE DEO IZMEĐU REKE I KLUBA gde je poslednji put viđen NESTALI SPLIĆANIN!

facebook.com

Društvo

HRVAT PIJAN UPAO U VODU?! POLICIJA PRETRAŽUJE DEO IZMEĐU REKE I KLUBA gde je poslednji put viđen NESTALI SPLIĆANIN!

Podeli vest

Ispred kluba "Gotik", u kome je poslednji put u noći između četvrtka i petka viđen nestali Splićanin Matej Periš, nalazi se policija i pretražuje deo oko reke, jer se nezvanično sumnja da je možda upao u reku, jer je prema nekim saznanjima izašao da telefonira

Četvorica policajaca nalazi se na šetalištu između kluba i reke, oni pregledaju taj deo, gledaju u pravcu reke, naginjali su se i preko zaštitne ograde.

Po pisanju Blica, juče je u prostorije kluba došla ekipa od četvorice momaka, koja je praktično pretražila svaki deo lokala. Oni su otvorli sva vrata i pregledali sve prostorije.

Podsetimo, u noći između četvrtka i petka, odnosno 31. decembra oko 2.30 gubi se svaki trag mladiću iz Splita Mateju Perišu (27). On je sa svojim društvom došao u Beograd na doček Nove godine.

Oni su u razgovoru za medije ispričali da je njih sedmoro u veče nestanka najpre otišlo na večeru u jedan restoran u Beton hali, a onda u klub "Gotik". Kada je u jednom momentu društvo shvatilo da Mateja već neko vreme nema, počeli su da ga traže unutra. Na izlazu iz kluba, shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi. Natsvili su potragu i okolo.

Drugovi su nakon potrage otišli u smeštaj, gde su se nadali da će ujutro doći. Kada se to nije desilo, kontaktirali su policiju.

Danas se očekuje dolazak u Beograd i Matejevog oca.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Janko

pre 2 godine

Trebali su odmah da zovu obezbedjenje i policiju. Otišli na spavanje pa zvali policiju tek sutra. Nebriga i nesnalaženje.

Milana

pre 2 godine

Nema dokaza da je Matj upao, oklizuo se ili skočio u Savu. Potom u Savi ne pliva čovek, već DABAR životinja koju su pretragači videli i u vodi Dunavu a termovizija im počela da zuji. Bili su vrlo iznenadjeni. Brzo je plivao i videla mu se glava.....Nakon toga, javio i se neko, a oni su rekli "nismo ništa, ali smo našli DABRA".Oni su se posle sto godiina pojavii u Srbiji avgusta 2020 g.. Guglajući njihovo stanište na rekama došla sam do saznanja da ih ima u Savi,Dunavu, Tamnavi,Krnjači,Ritopeku i dr.idr.Proučila sam snimke njihovog plivanja, vrsta itd., ubedjena sam da je DABAR plivao u Savi a ne čovek.. To je potvrdio i njegov otac, koji je vrlo kompetentan da proceni šta pliva, imajući u vidu njegovo dugogodišje zanimanje i oblast rada i dr. i dr. Koliko se sećam izjavo je"ne vidim tu plivača, to nije Matej.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija