• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

03.01.2022

18:36

OGLASILI SE OČEVICI! Niko nije jurio Splićanina,  plivao leđno, pa prsno, EVO  šta je RAZLOG! (VIDEO)

printscreen

Društvo

OGLASILI SE OČEVICI! Niko nije jurio Splićanina, plivao leđno, pa prsno, EVO šta je RAZLOG! (VIDEO)

Podeli vest

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra nakon izlaska iz beogradskog kluba "Gotik"

Na najnovijim snimcima se vidi mladić, koji po opisu odgovara nestalom Mateju Perišu, a koji trči po šetalištu iz pravca Beton hale prema Savskoj promenadi, a potom i po okolnim ulicama. Prema rečima ispitanih svedoka, očevidaca i taksista, mladića niko nije jurio već je navodno izgledao kao da je pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Po ulasku u reku navodno je prvo plivao leđno a onda se okrenuo i nastavio da pliva prsno, što se vidi na jednom od snimaka. Inače, prema rečima Matejevog oca, mladić je dobar plivač i u dobroj kondiciji. Podsetimo, u noći između četvrtka i petka, odnosno 31. decembra oko 2.30 gubi se svaki trag mladiću iz Splita Mateju Perišu. On je sa svojim društvom došao u Beograd na doček Nove godine.

Oni su u razgovoru za medije ispričali da je njih sedmoro u četvrtak uveče najpre otišlo na večeru u jedan restoran u Beton hali, a onda u klub "Gotik". Kada je u jednom momentu društvo shvatilo da Mateja već neko vreme nema, počeli su da ga traže unutra. Na izlazu iz kluba, shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi.

Nastavili su potragu i okolo. Drugovi su nakon potrage otišli u smeštaj, gde su se nadali da će ujutro doći. Kada se to nije desilo, kontaktirali su sa policijom. U nedelju je u Beograd stigao i Nenad Periš, otac nestalog mladića koji je više puta istakao da veruje srpskoj policiji kao i da samo želi da nađe sina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
neko

pre 2 godine

ova prica je jasna od pocetka.. daj boze da decka nadju zivog drustvo 16 sati ceka da prijavi bilo sta, zasto, pa zato sto su koristili drogu vlasnik lokala isto sve zna, pa nije se dzaba obratio preko advokata.. jos ga obezbedjenje upozoravalo.. znaci i oni znaju sve.. ovde ima materijala za 10tak krivicnih prijava, svi su krili a sve znali na potezu je drzava, koja ce ovakvo ponasanje da dozvoli ili da kazni sve odgovorne

Djordje

pre 2 godine

Ima Li taj video neki datum?! Mogao je biti snimljen letos ili bili kada?! Kako mozete sa sigurnoscu tvrditi da je to izvesna osoba kad je snimak tako los,a i nigde datuma video zapisa?! Dokle ce te ovakve ckanke sramati kad nemaju veze sa istinom?!

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija