• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.01.2022

12:17

(VIDEO) EKSKLUZIVNO! Pojavio se snimak kako Matej Periš silazi niz stepenice ka reci!

Informer

Društvo

(VIDEO) EKSKLUZIVNO! Pojavio se snimak kako Matej Periš silazi niz stepenice ka reci!

Podeli vest

Hrvatski državljanin Matej Periš (27) nestao je u Boegradu u noći između 30. i 31. decembra

On je poslednji put viđen u klubu "Gotik" u Beton hali. 

Kako se saznaje, u klubu je bila gužva, pa je mladić izašao napolje, a onda je stepenicama krenuo ka reci. 

Informer je došao do ekskluzivnog snimka kako Periš izlazi iz kluba i kreće da se spušta stepenicama ka reci. 

Podsetimo, danas su se u potragu uključili pripadnici ronilačke jedinice Žandarmerije koji na nekoliko lokacija zaranjaju u Savu i traže telo.

Prema nezvaničnim saznanjima Informera ronioci su jutros prvo zaronili u delu reke ispred kluba "Gotik" gde je poslednji put viđen nesrećni mladić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lale

pre 2 godine

Vreme odgovara ,ali datum ne.Treba lo bi da pise 01.01.2022, ne 31.12.2021.Ponoc je prosla.

Dejan

pre 2 godine

Ovaio će Vučko trčati posle izbora. Ali ne u reku nego u zaborav Nisam robot, a ni bot

Sale

pre 2 godine

Pa jeli se vratio istim putem? Šta je u daljem snimku?

Rajko

pre 2 godine

Koja lakrdija i haos u izveštavanju. Da bar neko uporedi vreme kad je trčao po ulicama i vreme kad je silazio na stepenicama. Ako je trčao kasnije nego silazio kako može da se utopio. A ta kamera na stepeništu morala je da snimi i da li je izašao. Luda kuca i sama lupetanja

Nada

pre 2 godine

Kako - pa na ovom snimku mladic ima bele patike a drugovi kazu da je imao crne ? Dali je to on svratio da se presvuce pa tek onda otisao jer su ga oni kasnije prijavili ? Ko je ovde lud ?

Eno

pre 2 godine

Vidi se da je ipak imao bele patike, a ne crne...

Gradanin Beograda

pre 2 godine

Ako je to on na snimku protrcao je skoro celu karadordevu da bi izvrsio nuzdu od Gotika do Savanove ima oko 700 metara ???

Marija Josip

pre 2 godine

Moje ime je Isabella Ethan, dijelim ovo sa svjetskom bazom o svojoj istinitoj životnoj priči, želim da svijet zna za dr. Alaba super covjek koji je mocan i pošten, imala sam problema sa mužem i on se razveo od mene, samo zato što nisam imala dijete za njega nakon 9 godina braka i svugdje tražim pomoć, znam da bi mi netko mogao pomoći i pogledajte sam oglas na internetu koji je podijelila jedna gospođa koja govori o dr. Alabi. Za primjer kako je dobio pomoć od njega u roku od 24 sata, brzo sam kontaktirao dr. Alabu. Uzor mi je također rekao da će mi pomoći oko mog problema u roku od 24 sata. Nisam bila sigurna u njegove riječi, do sada mi je vratio muža za manje od 24 sata i od povratka muža ja sam najsretnija žena na svijetu, sad sam trudna sa svojim sinčićem, svjedočim danas jer Rekao sam dr alaba. Model o kojem ću informirati svijet o njemu, pa čak i za one kojima je potrebno rješenje u svojim životnim problemima, javite mu se već danas i imate svoje rješenje putem: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija