• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.01.2022

13:52

DA SRCE PUKNE OD TUGE! Cela Srbija se oprašta od mladog Alekse POTRESNE PORUKE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA TERAJU SUZE NA OČI

Društvo

DA SRCE PUKNE OD TUGE! Cela Srbija se oprašta od mladog Alekse POTRESNE PORUKE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA TERAJU SUZE NA OČI

Podeli vest

Smrt mladog pitomca Vojne akademije Alekse Dragaša iz Zrenjanina, koji je preminuo od raka, izazvala je tužne reakcije na društvenim mrežama.

Mladi Aleksa koji je 2017. godine na Adi Ciganliji prvi doplivao do časnog krsta se dugo borio sa opakom bolešću, i građani su često pozivani da daju krv za njegovo lečenje.

Građani se od mladog Alekse opraštaju na društvenim mrežama:

- Sada si u carstvu Nebeskom - Zbogom, momče, i hvala što si služio svojoj zemlji. Počivaj u miru

- Za najveće praznike Bog odvodi najbolje među nama. Počivaj u miru, junače Aleksa Dragaš

- Saučešće porodici Dragaš tuga do neba otišao je još jedam mlad život koji je tek trebao da živi

Još jedan oficir u nebeskoj vojci. Slava mu - samo su neki u nizu dirljivih poruka kojima se građani opraštaju od Alekse na društvenim mrežama.

 

 

Posećamo, Aleksa je bio dugogodišnji sportista, višebojac i vojnik Vojske Srbije.

- Utisci su izvanredni, ovo je jedan jako lep i svečan čin. Jako mi je drago što sam imao priliku da plivam kao predstavnik Vojske Srbije, ujedno i kadet Vojne akademije. Zahvalan sam svim profesorima sa katedre za fizičko vaspitanje, oni su sjajni ljudi koji su nam dali mogućnost da treniramo i pripremimo se za ovako nešto. Zahvalan sam i svojim kolegama i drugarima koji su danas sa mnom plivali - izjavio je tada Aleksa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija