• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

11.01.2022

20:37

Oglasio se prijatelj Mateja Periša koji je bio sa njim u Gotiku i otkrio šta se desilo nakon što je njihov boravak u Beogradu postao naslovna priča!

Fotoilustracija/Tanjug

Društvo

Oglasio se prijatelj Mateja Periša koji je bio sa njim u Gotiku i otkrio šta se desilo nakon što je njihov boravak u Beogradu postao naslovna priča!

Podeli vest

Trentno prolazimo kroz izrazito traumatično razdoblje - ono je započelo nestankom našeg dragog prijatelja, a nastavilo se kroz medijsku difamaciju i kojekakve lažne informacije koje svakodnevno dovode u pitanje naš integritet, moral i, što nam najteže pada, odnos prema našem prijatelju Mateju...

Ovo su reči jednog od prijatelja nestalog Splićanina Mateja Periša, koji je sa njim kobne noći bio u Beogradu, u klubu "Gotik" u Beton Hali, piše "Blic".

On je rekao da otkako je počela potraga za njihovim prijateljem, on i ostali Matejini drugovi dobijaju poruke neprimerenog sadržaja...

- Kulminacija svega je konstantno uznemiravanje i poruke neprimerenog sadržaja koje primamo od trenutka kada je naš boravak u Beogradu postao naslovna priča - napisao je mladić.

Mladić je istakao da se on i ostali prijatelji trude da budu "maksimalna podrška Matejevoj porodici i istražnim organima koji rade na njegovom pronalasku". On je dodao i da veruje da će Mateja biti pronađen.

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra kada je, u majici kratkih rukava, u žurbi, istrčao iz kluba "Gotik" u kom je bio sa prijateljima. Mladić je prvo istrčao na ulicu i pokušao da zaustavi taksi, međutim u tome nije uspeo jer je vozilo već bilo zauzeto. Potom je nastavio da trči dalje Travničkom ulicom.

Foto: ATA Images

Prema nekim informacijama, sumnja se da je Splićanin potom ušao u vodu kod restorana "Savanova", iz kojih razloga nije jasno, međutim ova informacija nije zvanično potvrđena, ali postoje snimci na kojima se naslućuje kako neko pliva na toj lokaciji. Da li je u pitanju Mateja za sada nije jasno. Prema nezvaničnim informacijama Matejev mobilni telefon poslednji put je lociran kod Ratnog ostrva, nekoliko stotina metara od restorana "Savanova" gde se veruje da je poslednji put snimljen.

Potraga za nestalim mladićem ušla je u 12. dan. Matejev telefon poslednji put je lociran nekoliko stotina metara dalje kod Ratnog ostrva Kako je saopštio MUP Srbije, i danas su pretraženi reka Sava i deo dunavskog akvatorija. U MUP-u navode da "neće stati dok ne pronađu nešto". Sneg koji pada već tri dana znatno otežava potragu, međutim policajci pretražuju i teren na kopnu, tako što napuštene objekte pretražuju termovizijskim kamerama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija