• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.01.2022

21:53

OVAKO VATROGASCI TRAGAJU ZA MATEJOM PO MINUSU I SNEGU Objavljen najnoviji snimak

printscreen instagram 192

Društvo

OVAKO VATROGASCI TRAGAJU ZA MATEJOM PO MINUSU I SNEGU Objavljen najnoviji snimak

Podeli vest

Matej Periš (27) iz Splita nestao je 31. decembra u Beogradu. Potraga za njim i dalje traje, a večeras je objavljen najnoviji snimak sa lica mesta.

Na snimku su pripadnici DVD Palilula, koji su nastavili pretragu terena uprkos lošim vremenskim uslovima i padavinama.

Matej Periš nestao je 31. decembra kada je izašao iz kluba "Gotik", u kom je bio sa svojim društvom iz Splita.

Danas se u medijima pojavila informacija da je na Matejevim društvenim mrežama zabeležena aktivnost posle 23 dana, ali je njegov otac Nenad naveo da je reč o radnjama koje policija preduzima u cilju istrage.

Foto: Marko Đoković/društvene mreže

Matejev otac Nenad je odmah došao u Beograd

Srpska policija je objavila detaljnu rekontrukciju kretanja Mateja Periša, napravljenu na osnovu snimaka nadzornih kamera i signala njegovog telefona.

Kako je navedeno, mladić je trčao od "Gotika" do restorana Savanova, za to vreme nije imao interakciju sa drugim osobama, osim sa taksistom koji je odbio da ga primi u vozilo i da se kod restorana spustio stepenicama koje vode sa Savi.

Kamere nisu zabeležile trenutak u kojem Matej ulazi u reku. Policija je navela da je nakon toga bilo indikativno kretanje objekta u Savi, čije se kretanje poklapa sa signalom mobilnog telefona nestalog Splićanina.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

daj bre ljudi toliki resursi utroseni za sta? pa ni njegovi drugovi ga nisu trazili nego se vratili odmah kuci .. znaju oni dobro sta se desilo ..

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija