• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.02.2022

14:03

ŽENE ODLEPILE ZA OVIM FRAJEROM IZ GRADSKE ČISTOĆE! Njegov snimak kruži društvenim mrežama, A KOMENTARI SAMO PLJUŠTE!

printscreen

Društvo

ŽENE ODLEPILE ZA OVIM FRAJEROM IZ GRADSKE ČISTOĆE! Njegov snimak kruži društvenim mrežama, A KOMENTARI SAMO PLJUŠTE!

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavio se snimak mladića koji radi u gradskoj čistoći, a koji je, kako se čini, opčinio pripadnice lepšeg pola

Naime, na Tik Toku i Tviteru se pojavio snimak momka iz gradske čistoće koji se vozi na kamionu, takozvanom đubretarcu, sa još jednim kolegom. Veliki broj ljudi deli ovaj video, a komentari se samo nižu kako pripadnica lepšeg pola, tako i muškaraca.

 

 

Prema komentarima žena, reko bi se da je ovaj mladić opčinio sve svojom pojavom.

- Znači, nemoj posle nema dobrih frajera!

- Baš je sladak ovaj đubretar.

- Ljudi, ovo je car!

Međutim, kako se javljaju žene koje su oduševljene ovim mladićem, tako se javljaju i muškarci kojima nešto tu nije najjasnije.

- Zašto je "bogotac", ne kapiram?

- Ja sam par puta odgledao klip i ne provaljujem šta je čovek uradio.

Samo su neki od komentara muškaraca, ali uprkos toj negativnosti, devojke su nastavile da se oduševljavaju njegovim izgledom.

Ovaj snimak, koji je pun pozitivne energije, mnoge ljude je podsetio i na zaboravljene želje iz detinjstva, a koji se nisu libili da to podele sa ostalima. Tako je jedan od komentara glasio:

- Kada sam bio mali 4-5 godina, san mi je bio da se ovako vozim na tom kamionu. Verujem da je fizički naporan i prljav posao, ali sam siguran da im je i posle dosta vremena uvek cool kada se ovako voze.

Za sada nije poznato ko je zgodni momak sa snimka i ulice kog grada održava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 2 godine

A što ne bi odlepile kada, makar zvanično, ima platu kao ministar financija...

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija