• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

08.02.2022

11:16

ĆALETOV SIN OSTAO BEZ MERCEDESA! Policija stala na rep bahatom Keljanoviću, pogledajte zbog čega mu je oduzeta "mečka" (FOTO)

Printscreen Instagram/Nikola Keljanović Kelja

Društvo

ĆALETOV SIN OSTAO BEZ MERCEDESA! Policija stala na rep bahatom Keljanoviću, pogledajte zbog čega mu je oduzeta "mečka" (FOTO)

Podeli vest

Nikoli Keljanoviću koji je poznat po bahatoj vožnji, juče je oduzet automobil marke "mercedes"

Njega je policija zaustavila na Novom Beogradu oko 14 časova. Vozilo je zbog određenih sumnji upućeno na tehnički pregled, a ispostavilo se da automobil nije ispravan - nije bilo prednjih tablica i farovi su bili ljubičaste boje. Zbog ovoga je automobil zadržan u policijskoj stanici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Keljanoviću su u februaru prošle godine oduzeli dva automobila zlatni Porše i džip porše "kajen", koja su mu nakon nekoliko meseci vratili. "Ćaletov sin" često snima dok vozi i krši zakon, a očigledno to radi namerno i iz zabave bez obzira na posledice koje mogu uslediti.

Na svom Instragramu redovno objavljuje fotografije svog luksuznog života i skupih automobila, a na Jutjubu se mogu mogu videti njegovi silni snimci divljanja - bežanja od policije, provociranja, traumiranja drugih vozača koji mu dolaze iz suprotnog smera time što ide direktno ka njima, pa naglo skrene, novcem u kolima.

Inače, džip porše "kajen" zaustavljen je prošle godine zbog sumnje da je naknadno prepravljeno prednje vetrobransko staklo, te upućeno na vanredni tehnički pregled i policijske provere nakon čega mu je oduzeto. Policija je vlasnika zlatnog Poršea zaustavila i početkom februara prošle godine u Zemunu, gde je i oduzela tablice i vozilo.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PETAR

pre 2 godine

KAZU ODUZELI MU MECKU,E SAD CE BRZO DA MU JE VRATE I JOS OLATICE STO MALTRETIRAJU TATINOG SINA,..PA KO SU ONI DA UGROZAVAJU IZIVLJAVANJE TATINOG SINA MEZIMCA ,SAD CE CALE DA IM IZVUCE UVCA

Tužilac

pre 2 godine

Zašto je samo oduzeto vozilo? Zašto ta bitanga nije u zatvoru? Šta on treba da uradi da pravosudni organi konačno urade ono za šta dobijaju lepe plate?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija