• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv/Informer

08.02.2022

11:19

Memorija telefona Mateja Periša krije tajnu! Policija na sve načine pokušava da dođe do ovih podataka!

Pixabay/J.Tošić/pritnscreen

Društvo

Memorija telefona Mateja Periša krije tajnu! Policija na sve načine pokušava da dođe do ovih podataka!

Podeli vest

Mladen Mijatović objavio je juče najnovije informacije iz istrage o nestanku Mateja Periša, tvrdeći da je mladi Splićanin sa drugarima, pre dolaska u Beograd nabavio siintetičku drogu, spid, kao i da su to konzumirali kobne večeri pre odlaska u klub “Gotik”

Takođe, Mijatović je naveo nije prvi put da Matej nestane iz kluba i da su se ranije dešavali slični ispadi, kada ga nije bilo po 15 sati.

– To je dokaz da im drogu niko nije sipao u piće, već su je sami nabavili, a ko se te noći drogirao, još uvek nije utvrđeno – naveo je Mijatović.

Nenad Periš, otac Mateja, demantovao je ovakve navode, tvrdeći da on najbolje poznaje svog sina:

– Apsolutno nije istina da je koristio droge, to sam više puta govorio. Takođe, nije istina da je nestajao od kuće od izlaska, valjda bih ja kao otac znao za to. Stvarno ne znam odakle te informacije. Sa policijom sam se poslednji put čuo u petak, nisu mi ništa tako rekli. Rekli su mi da je urađena istraga poruka Matejevih prijatelja, hteli su da istraže i memoriju Matejevog telefona, ali u tome nisu uspeli – istakao je i dodao:

– Meni je jako čudno to sa signalom mobilnog telefona. On je uhvaćen samo jednom kod Velikog ratnog ostrva, da bi se uhvatio signal, telefon mora biti negde na površini, ako se povezuje sa kretanjem Mateja, znači i da je on bio negde na površini. Ne znam šta pametno da kažem. Istraga je proširena i na Smederevo i Pančevo, policija daje sve od sebe – rekao je on.

On je zaključio da Matej nije sigurno nameravao da skoči u vodu svojevoljno:

– Da je hteo da skoči u vodu, skočio bi čim je izašao iz kluba, ne bi izašao u majici, trčao, zaustavljao taksi, on je hteo negde da stigne – zaključio je Nenad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OGLASIO SE MATEJEV OTAC! Zabezeknut pričom o spidu, evo šta je SVE rekao!
Društvo

OGLASIO SE MATEJEV OTAC! Zabezeknut pričom o spidu, evo šta je SVE rekao!

Mateja dobro poznajem i ponovo tvrdim da nikada, ali nikada nije uzimao narkotike. Ja sam zabezeknut informacijom koja se pojavila u medijima da su na putu za Beograd kupili spid. Ako je iz istrage, pa kako se ona pojavljuje mesec i deset dana nakon njegovog nestanka, počinje priču Nenad Periš, otac nestalog mladog Splićanina

07.02.2022

11:36

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija