• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.02.2022

08:45

STIGLA MI JE PORUKA: "MOJA ĆERKA IMA 29 GODINA I KANCER MATERICE"... Danica Grujičić o teškim trenucima!

Printscreen TV Pink

Društvo

STIGLA MI JE PORUKA: "MOJA ĆERKA IMA 29 GODINA I KANCER MATERICE"... Danica Grujičić o teškim trenucima!

Podeli vest

Doktorka Danica Grujičić gostovala je u Jutarnjem programu na TV Pink gde je pričala o najtežim trenucima u kraijeri

- Ne znam ko sve više ima moj broj... Kada vam stigne poruka moja ćerka ima 29 godina i ima kancer materice.. Kako da ne odgovorite? - rekla je Danica Grujičić.

Doktorka Danica Grujičić je istakla da razvoj korona virusa i njegove mutacije govori da je sve to genetski inženjering i da je napravljen u laboratoriji, jer se virus ponaša isto na minusu i ogromnom plusu.

Foto: Printscreen TV Pink

Danica Grujičić

- Čitava zapadna medicina koja je osnovala u 15 veku je nastala na obdukciji, a danas je njihova preporuka da se obdukcija na preminulim od korone ne radi - kaže Grujičić i dodaje da je tu nešto neobično.

Grujičić je govorila i o tome što se nalazi prva na listi SNS uz svoje kolege.

- Ja sam se uvek zalagala da u politici budu ljudi sa biografijom, znam ko sam i šta sam uradila za ovih 40 godina... Mlade ljude koje sam naučila da rade, pokušaj da se Institut vrati pod okrilje Fakulteta i Univerziteta, jako sam razočarana starijim kolegama i njihovim odnosima prema mlađim kolegama - ističe Grujičić.

Danica Grujičić je istakla da joj je cilj da se napravi novi Institut za onkologiju.
-  Meni nije jasno zašto nismo novu zgradu tražili još pre 10 godina - kaže doktorka. 

- Možete da volite ili ne volite neku stranku, ali morate da ukažemo na to šta je urađeno... Ima svega, ali moramo da pokažemo program, nešto za šta se borimo - kaže Grujičić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
borac za pravdu

pre 2 godine

Pa nije ni cudo Ima jedan koji to sve vidi i pise ili pamti koliko si zdravog naroda u srbiji natjerala da primi otrov u svoje tijelo koliko ih je umrlo zbog toga stigla te je necija suza dali majcina ili necija druga.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija