• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.03.2022

20:24

NOĆAS SE MENJA VREME! Ne zaboravite da podesite sat!

Društvo

NOĆAS SE MENJA VREME! Ne zaboravite da podesite sat!

Podeli vest

Sutra počinje letnje računanje vremena, kada će kazaljke na satu u dva časa posle ponoći biti pomerene jedan sat unapred

Letnje računanje vremena počinje u nedelju, 27. marta, saopšteno je iz Direkcije za mere i dragocene metale Ministarstva privrede.
 

Foto: Pixabay

Kazaljke se pomeraju jedan sat unapred

U noći subotu na nedelju, u 2.00 časa posle ponoći, kazaljke na satu će se pomeriti za jedan čas unapred.To znači da će, umesto 2.00, biti 3.00 časa.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin

pre 2 godine

Ovo mi je peta godina kako ne pomeram sat i nosmalno živim i radim.ustajem uvek u isto vreme ujuto i ne menjam svoje navike zbog nekog debila koji je smislio ovo da maltretira stanovništvo.

Perica

pre 2 godine

Opet ova evropska budalaština. Dokle ćemo da idemo za ovim budalama?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija