• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Mondo

11.05.2022

17:28

NEČUVENO! MLADA JE POSLE SVADBE URADILA NEŠTO UŽASNO! Na Tviteru su PLJUŠTALI komenatri...

pixabay

Društvo

NEČUVENO! MLADA JE POSLE SVADBE URADILA NEŠTO UŽASNO! Na Tviteru su PLJUŠTALI komenatri...

Podeli vest

Devojka koja je kitila svatove na svadbi drugarici iz Beograda opisala šok koji je nakon toga doživela!

U različitim krajevima Srbije razlikuju se i običaji, kako oni koji se tiču svadbi, tako i na mnogim drugim događajima.

Jedna devojka je tvitovala o neobičnoj situaciji čiji je bila svedok na jednoj svadbi, nakon što ju je drugarica pozvala da kiti svatove. Ona je pristala, a pored nje, za kićenje svatova bile su zadužene i mladine rođake.

Foto: pixabay

Mlada je uzela sav novac od kićenja

Devojke su ostale ''kratkih rukava''

Kako je običaj, gosti su darovali novcem devojke koje su bile zadužene za kićenje svatova i sve je prošlo u redu. Međutim, nakon svadbe je mlada odlučila da uzme novac od kićenja, što je ovu devojku šokiralo!

-Svojevremeno me je drugarica zvala da joj kitim svatove sa njenim rođakama. Došla drugarica posle i pokupila sve pare iz korpe. Neka njena sestrica preplakala, mama joj je rekla da će ona dobiti novac. Drugarica ni da čuje, kaže da su to su njene pare. Je li to normalno? - upitala je ona na Tviteru, a komentari su se samo nizali.

Ona je, odgovarajući na komentare ljudi, napisala i da je bilo reč o stotinu ili dve maraka, te da se mladi verovatno učinilo da je to mnogo za četiri devojke, pa je odlučila da uzme sav novac za sebe.

- Nigde nikada nisam videla da mladenci uzimaju taj novac, naročito ne ako se devojkama koje kite najavi da je to njihov novac. To je tako sitno i nebitno da se mlada time bavi na sopstvenoj svadbi. Ja to ne bih uradila niti da nekog povredim, a ni da sebe ponizim. Ovo mi je ponižavajuće kad na sopstvenoj svadbi glumiš gusara i otimaš kao da je ne znam šta u pitanju - dodala je ona.

Foto: printscreen RTV Pink

Neki mladenci su devojke častili sa po hiljadu dinara

Na Tviteru su pljuštali komentari

Mnogi su komentarisali da u većini slučajeva devojke, koje kite svatove uzimaju novac za sebe.

-Uglavnom se da devojkama. Ali znam slučajeve gde mladenci sve pokupe, pa devojke časte sa po 1.000 dinara. -Izvini, ali seljačka posla. Oduvek se znalo da isključivo devojke koje kite svatove uzimaju sav novac i dele međusobno. Doduše, nije ovo prvi slučaj da čujem da je neko nekog nasamario posle svadbe. -Znam i ja za jedan takav slučaj, ima svega kod nas. Ma strašno, dno dna, ovde bukvalno oteli pare od devojčica 13-14 godina kakva bruka i sramota.

U komentarima se javila i devojka koja kaže da je pre nekoliko meseci kitila svatove na jednoj svadbi, te da je vlasnik sale napravio protokol za celu svadbu, a mladenci se ništa nisu pitali. Devojke iz protokola pokupile pare i dale mladencima.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija