• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

17.06.2022

12:17

Registracija i tehnički pregled automobila na jednom mestu! „Dunav auto“ – pravo mesto za vaš automobil

Shutterstock

Društvo

Registracija i tehnički pregled automobila na jednom mestu! „Dunav auto“ – pravo mesto za vaš automobil

Podeli vest

„Dunav auto“ je najveći lanac tеhničkih prеglеdа u Srbiji koji u svom sistemu broji 75 savremeno opremljenih linija za kontrolu tehničke ispravnosti putničkih i teretnih vozila. Moderno opremljeni centri „Dunav auta“ sinonim su za poštovanje nајviših stаndаrda kоntrоlе i isprаvnоsti vоzilа radi postizanja visokog stеpеna bеzbеdnоsti u sаоbrаćајu.

Oko 355 stručnjaka različitih profila obezbeđuje vlasnicima motornih vozila visok kvalitet i efikasnost pruženih usluga, a samim tim i pouzdanu vožnju.

U centrima „Dunav auta“ širom Srbije, na jednom mestu možete brzo i lako da obavite sve usluge neophodne za kompletnu registraciju vozila: počev od tehničkog pregleda, registracije i izdavanja registracione nalepnice, bez odlaska u MUP. Vlasnicima motornih vozila dostupne su i usluge: mali servis na putničkim vozilima, servisiranje pneumatika (montaža i balansiranje), zamena stakala na putničkim vozilima, servisiranje klima-uređaja i poliranja farova. I to nije sve!

„Dunav auto“ je korisnicima usluga u 15 centara ponudio i mogućnost kupovine auto-guma, auto-kozmetike, paketa prve pomoći, motornih ulja i auto-stakala.

Vodeću poziciju na tržištu „Dunav auta“ potvrđuju rezultati i planovi za ovu i narednu godinu.

Prošlu godinu u „Dunav autu“ obeležio je rast broja obavljenih tehničkih pregleda motornih vozila, koji je premašio 113.000. Taj trend nastavlja se i u ovoj godini. Samo u prvih pet meseci pregledano je 15 odsto vozila više nego u istom periodu lane. Ove godine proširena je i mreža centara za prijem podataka i izdavanje tahografskih kartica na 62 lokacije koje su ravnomerno raspoređene širom Srbije.

Nove usluge „Dunav auta“

„Dunav auto“ je od ove godine ovlašćen za utiskivanje identifikacionih oznaka u osam poslovnih jedinica, na području Beograda, Užica, Smedereva, Vranja, Zaječara, Kraljeva, Leskovca i Vršca. Društvo „Dunav auto“ je pored navedenih usluga prepoznatljivo i kao najveća nacionalna organizacija za rentiranje vozila. „Dunav auto rent“ dugoročno rentira 780, a u planu je i značajno povećanje rentiranih motorih vozila. Ta dodatna delatnost umnogome  je doprinela jačanju brenda „Dunav auta“.

 

Ove godine pokrenut je i specijalizovani ogranak Društva „Dunav auto“ za procenu šteta na motornim vozilima za potrebe osiguranika Kompanije „Dunav osiguranje“, kao i drugih pravnih i fizičkih lica. Na proceni šteta na motornim vozilima angažovan je stručan tim, sastavljen od inženjera mašinske i saobraćajne struke, koji ovu usluga pruža u kratkim rokovima uz poštovanje visokih standarda u ovoj oblasti.

Kvalitet, inoviranje i proširivanje ponude usluga biće prioritet celog tima „Dunav auta“ i u narednom periodu.

Registracija na 12 rata

Dodatna pogodnost je plaćanje registracije na tri do 12 mesečnih rata čekovima građana, posredstvom administrativne zabrane i platnim karticama.

Kako bi bez čekanja obavili tehnički pregled ili neku drugu uslugu u „Dunav autu“, klijenti, vlasnici motornih vozila, mogu se obratiti na imejl: office@dunavauto.co.rs.

Detaljnije informacije o uslugama, mreži centara i radnom vremenu svi zainteresovani mogu dobiti na sajtu Društva: www.dunavauto.rs.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija