• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.07.2022

13:00

Priprema za odmor je investicija u sigurnost

Dunav osiguranje

Društvo

Priprema za odmor je investicija u sigurnost

Podeli vest

Dobra priprema će nam omogućiti bezbedan odmor i sigurnu vožnju. Kako? Pa, imamo prijatelja. Taj prijatelj je ozbiljan i pouzdan. I da, ima ga u raznim gradovima i delovima Srbije. On brine o automobilima, to mu je posao. I obezbeđuje sve što je četvorotočkašu potrebno: servise, tehnički pregled, registraciju vozila, uz posebnu pogodnost otplaćivanja u 12 mesečnih rata.

On je deo našeg sistema, naša automobilska logistika. Mi smo "Dunav osiguranje“, a on se zove "Dunav auto“.

Spremanje za odmor je stres posebne vrste. Ponekad nam se čini da se, dok sve spakujemo i pripremimo za godišnji odmor, umorimo toliko da bismo najradije ostali kod kuće i pošteno se naspavali. Dok zatvaramo kofer, u glavi preturamo da li smo opet nešto zaboravili: obavezna dokumenta, laptop i gedžete, garderobu, kupaće kostime i peškire, kućnu apoteku... A pri tome smo našli nekoga ko će, u našem odsustvu, obilaziti dom, zalivati cveće, brinuti o ljubimcu... Hiljadu stvari. A vozilo – to je dodatni stres. Ako počnemo da razmišljamo šta nam se usput može desiti… Već brinemo, a putovanje nije ni počelo. 

Zato vam savetujemo da našem prijatelju, „Dunav autu“, poverite proveru ispravnosti vozila, a uz polise „Dunav osiguranja“  imaćete potrebnu zaštitu ne samo za vozilo, već i za sebe, svoje zdravlje i ostale putnike! Nema potrebe da mislite koji sve problemi mogu da se dese, jer će oni, ako i nastanu, biti pokriveni i uspešno rešeni. 

Odmor bi trebalo da bude lek protiv stresa i dok ga planirate, setite se da je sigurnost prva stavka na listi preduslova da protekne bez tenzija i nepotrebnih glavobolja. Uz pravog prijatelja, svi  problemi mogu lako biti otklonjeni. A ako je taj prijatelj „Dunav auto“, sigurno i bezbedno putovanje je zagarantovano! Udišite svoj odmor punim plućima!

"Dunav auto“ – vaš i naš prijatelj!

Za zakazivanje tehničkog pregleda ili drugih usluga uputite imejl na office@dunavauto.co.rs. 

Detaljnije informacije o uslugama, mreži centara i radnom vremenu možete dobiti na sajtu "Dunav auta“: www.dunavauto.rs.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija