• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.07.2022

15:10

SADA SI NA NEKOM LEPŠEM MESTU, GDE TE VIŠE NIŠTA NE BOLI! Dušan je izgubio bitku sa opakom bolešću, njegovoj porodici POTREBNA POMOĆ!

printscreen

Društvo

SADA SI NA NEKOM LEPŠEM MESTU, GDE TE VIŠE NIŠTA NE BOLI! Dušan je izgubio bitku sa opakom bolešću, njegovoj porodici POTREBNA POMOĆ!

Podeli vest

Mladić Dušan Jakšić preminuo je nakon duge brobe sa tumorom

Iako su svi verovali u njegovo ozdravljenje i učestvovali u akcijama sakupljanja novca za njegovo lečenje, bolest je bila jača. Sada je Dušanovoj porodici ponovo potrebna pomoć kako bi njegovo telo iz Izraela bilo prebačeno u Srbiju. Za transport je potrebno oko 8.000 evra.

Da podsetimo tužna vest je objavljena na stranici "Budi human", gde su se delile informacije vezane za njegovo stanje, ali i mnogih drugih koji svakodnevno vode bitke sa raznoraznim bolestima opasnim po život.

Dušan je dva puta uspešno pobedio tumor, a onda mu se u 17. godini vratio. Početak njegove borbe seže u detinjstvo. Kada je imao samo 13 godina, "mala čvrga" naterala ga je da odraste preko noći. Stigla je i dijagnoza... U novembru prošle godine se situacija drastično pogoršala, metastaze su se proširile na noge i lumbalni deo kičme. Posle višemesečnog lečenja u Turskoj, treću bitku, nažalost nije dobio... Dušan Jakšić, dvadesetogodišnji mladić koji je vodio bitku sa Juingovim sindromom (tumorom), preminuo je u subotu.

- Dule, sada si na nekom lepšem mestu, tamo negde gde te više ništa ne boli, gde nema bolesti. Tamo negde gde nema više belih mantila, nema bolničkih hodnika i kreveta. Ostaćeš nam svima u srcima. Izvini, nažalost nismo uspeli. Bolest je ovog puta bila jača... Saučešće porodici. Dule, počivaj u miru - stoji u objavi pomenute grupe.

Dušan je dva puta uspešno pobedio tumor, a onda mu se u 17. godini vratio. Početak njegove borbe seže u detinjstvo. Kada je imao samo 13 godina, "mala čvrga" naterala ga je da odraste preko noći. Stigla je i dijagnoza... U novembru prošle godine se situacija drastično pogoršala, metastaze su se proširile na noge i lumbalni deo kičme.

Posle višemesečnog lečenja u Turskoj, treću bitku, nažalost nije dobio... Dušan Jakšić, dvadesetogodišnji mladić koji je vodio bitku sa Juingovim sindromom (tumorom), preminuo je u subotu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija