• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

04.08.2022

23:23

BIO JE DIVAN MUŽ, OTAC, BRAT I SIN PUN LJUBAVI! Prijatelji i porodica se opraštaju od Srbina iz Subotice koji je POGINUO u Čikagu

gofundme.com/Privatna arhiva

Društvo

BIO JE DIVAN MUŽ, OTAC, BRAT I SIN PUN LJUBAVI! Prijatelji i porodica se opraštaju od Srbina iz Subotice koji je POGINUO u Čikagu

Podeli vest

Iznenadan smrt našeg voljenog Nenada Koče Kočmara je poražavajući i srceparajući gubitak za sve koji su imali privilegiju da ga poznaju. Bio je to redak i lep čovek sa zlatnim srcem, tako punim čistote i dobrote

Ovim rečima su se prijatelji Subotičanina Nenada Kočmara koji je u petak 29. jula nastradao u nesreći u Čikagu, gde je poslednjih godina živeo i radio, oprostili prijatelji, piše Blic. Kočmar je poginuo kada je na njega pala vodovodna cev koju je prevozio.

Njegovi prijatelji sada preko GoFundMe prikupljaju novac kako bi pomogli porodici da se prilagodi životu bez njega. Kočmar je iza sebe osavio nezaposlenu suprugu i jednogodišnjeg sina.

- Uz sve neophodne životne troškove, za Koču je bio prioritet da Aleksa ima dobro obrazovanje. Deo vaše donacije pomoći će porodici da pokrije i te troškove. U ime porodice, hvala vam na velikodušnoj podršci u ovom izuzetno teškom trenutku - napisali su njegovi prijatelji na platformi GoFundMe.

Istraga još u toku

Mediji u Čikagu objavili su da je do nesreće došlo na Hurlbut putu kod NJu Hejvena. Istraga na mestu nesreće utvrdila je da je tridesetogodišnji Subotičanin radio na gradilištu u trenutku kada je došlo do nesreće.

- Kočmar je radio na delu gde su u kamion bile utovarane teške cevi. Jedna od cevi pala je na njega i on je preminuo od zadobijenih povreda - saopštili su iz policije.

Kako su naveli, Kočmar je bio divan muž, otac, brat, sin i ujak.

- Iako ne postoji razumljiv način da se razume ovakva apsolutno šokantna i neopravdana tragedija, moramo verovati da je on na boljem mestu. Koča je bio divan muž, otac koji voli, brat i sin pun ljubavi i ujak koji je obožavao. Voleli su ga svi koji su ga tokom godina upoznali. Svoj život je posvetio porodici, a najveća sreća i ponos mu je bio sin Aleksa - naveli su njegovi prijatelji.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija