• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.M.

03.09.2022

08:43

JELICA JE SVETSKI FENOMEN! Leskovčanka doživela ŠOK kad je saznala da PONOVO nosi BLIZANCE - Ona je jedna u 700.000 majki kojoj se ovo desilo (FOTO)

D.M.

Društvo

JELICA JE SVETSKI FENOMEN! Leskovčanka doživela ŠOK kad je saznala da PONOVO nosi BLIZANCE - Ona je jedna u 700.000 majki kojoj se ovo desilo (FOTO)

Podeli vest

Porodica Trajković iz Leskovca je jedna od retkih, tačnije jedna u 700.000 koja je uspela da u dve iznešene trudnoće dobije dva para blizanaca

Kada je tridesetogodišnja Jelica Trajković na svet 2018. godine donela dva sina blizanca, Pavla i Viktora, nije ni slutila da će joj se blizanačka trudnoća ponoviti samo četiri godine kasnije.
 

Foto: D.M.

- Nakon prve blizanačke trudnoće za koju sam saznala na početku, ponovo sam ostala trudna. Bila sam na redovnom pregledu, i saznala da ponovo nosim blizance. To je bio veliki šok za mene, ali i najveća radost - priča za Informer.rs ponosna majka.
 

Foto: D.M.

Iako joj je prva trudnoća bila problematična, druga je prošla odlično. Dečaci Uroš i Stefan su imali skoro po tri kilograma na porođaju. 

Jelica ističe da im je veoma teško, ali da su sve to slatke muke.

- Jako je teško, muž radi, a ja sam sama sa njima. Zovemo babe da nam pomognu, ali i one imaju svoje obaveze. Ovi stariji traže pažnju, ljubomorni su malo, pa su stalno oko mene. Tokom noći, ja spavam daj Bože jedan sat, tako je i koliko god da je teško, to su slatke muke. I sada dok sa vama pričam, ja sam sama sa njima. Muž kada je tu, uzme jednu od beba da hrani, ali ja se plašim jer sam navikla ja da ih hranim... Šta da vam kažem, sve je to teško i jako slatko - priča ona.

Kako bi im olakšao grad Leskovac je ovoj srećnoj porodici uručio poklone – kolica za blizance i igračke za starije dečake, ali i auto-sedišta, koja lokalna samouprava obezbeđuje za svu novorođenčad na teritoriji Leskovca.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija