• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

22.09.2022

07:15

DO KRAJA SEDMICE VEOMA HLADNA JUTRA, OČEKUJE SE I MRAZ! Od ovog dana sledi nagli porast temperature

Društvo

DO KRAJA SEDMICE VEOMA HLADNA JUTRA, OČEKUJE SE I MRAZ! Od ovog dana sledi nagli porast temperature

Podeli vest

U Srbiji danas promenljivo i hladno uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, a povremeno se očekuje i kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak, koji ponegde može biti praćen i grmljavinom

Vetar slab do umeren, na istoku Srbije povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od 4 do 10, a najviša od 15 do 19 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu promenljivo i hladno, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, povremeno s kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskom. Vetar slab do umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 8, a najviša oko 16 stepeni.
 

Foto: printskrin/hidmet.gov.rs

U Srbiji do kraja sedmice jutra hladna, naročito u subotu, kada će ponegde i u nižim predelima biti uslova za slab prizemni mraz, dok se na visokim planinama očekuje mraz na dva metra visine.

U toku dana u petak i dalje sveže - na severu Srbije pretežno sunčano, a u brdsko-planinskim predelima promenljivo oblačno, tek ponegde s kratkotrajnom kišom.

Od vikenda porast temperature

Za vikend osetniji porast dnevnih temperatura, a počeće da duva i južni i jugoistočni vetar.

U subotu u svim krajevima pretežno sunčano i toplije.

U nedelju postepeno povećanje oblačnosti, pa će zatim sve do utorka biti umereno do potpuno oblačno, ali relativno toplo, povremeno s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, naročito na severu, zapadu i jugozapadu zemlje.

U košavskom području vetrovito. Od srede malo svežije, uz razvedravanje.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija