• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

24.09.2022

07:23

UJUTRU DA SE "SMRZNEŠ", PREKO DANA I DO 23 STEPENA! Od ovog datuma pljuskovi i grmljavina

Tanjug/Miloš Milivojević

Društvo

UJUTRU DA SE "SMRZNEŠ", PREKO DANA I DO 23 STEPENA! Od ovog datuma pljuskovi i grmljavina

Podeli vest

U Srbiji će danas biti malo do umereno oblačno i toplije, uz najniže temperature od 1 do 8, a najviše od 19 do 23 stepena

Ujutro hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazem, dok se na viskom planinama očekuje mraz na 2 metra visine, a po kotlinama jugozapadne i južne Srbije ponegde i magla.

U toku dana malo do umereno oblačno i toplije. Vetar slab i umeren južni i jugozapadni. Uveče u Vojvodini povećanje oblačnosti ali će se zadržati suvo.

I u Beogradu jutro hladno. Tokom dana malo do umereno oblačno i toplije. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura oko 8, a najviša oko 22 stepena.

U nedelju tokom dana postepeno povećanje oblačnosti, pa će u severnim, zapadnim i jugozapadnim krajevima biti uslova za kišu ili pljuskove sa grmljavinom.

Od ponedeljka 26.septembra do srede pretežno oblačno sa kišom i pljuskovima i grmljavinom, a temperatura od utorka u padu.

Od četvrtka do kraja meseca uglavnom suvo sa više sunčanih intervala. U košavskom području u ponedeljak i utorak vetrovito.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija