• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.09.2022

19:01

DA JE INTERVJU SA SILOVATELJEM RADILA OLJA BEĆKOVIĆ, TO BI BILO SLOBODNO NOVINARSTVO! SNS funkcioneri jasni: Progon Informera je POLITIČKI LINČ!

Aleksandar Jovanović

Društvo

DA JE INTERVJU SA SILOVATELJEM RADILA OLJA BEĆKOVIĆ, TO BI BILO SLOBODNO NOVINARSTVO! SNS funkcioneri jasni: Progon Informera je POLITIČKI LINČ!

Podeli vest

Narodni poslanici i visoki funkcioneri Srpske napredne stranke oglasili su se povodom medijskog linča koji se sprovodi nad redakcijom Informera zbog ekskluzivnog intervjua sa serijskim silovateljem Igorom Miloševićem

SNS funkcioneri i poslanici objasnili su da je linč koji proživljavaju urednici i novinari Informera politički motivisan. Da je u pitanju neki od tajkunskih medija, novinari tog glasila bi bili nagrađeni i društveno apostrofirani kao uspešni. 

Pogledajte šta kažu Ivana Nikolić, Jelena Obradović, Marko Mladenović, Miloš Terzić, Zoran Tomić, Đorđe Todorović, Đorđe Dabić i Dejan Kesar.

 

 

 

 

 

 

 

Zbog toga što su novinari i urednici redakcije Informer samo obavljali svoj posao, na njih je krenula hajka. Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević napadnut je samo zato što je na toj poziciji i što su njegovi zaposleni uspeli da ukažu na društveni problem i da apeluju da se zločin više nikada ne ponovi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 1 godinu

Podrzavam informer i vase novinare.U pravu ste! Ljudi moraju da shvate da i to ljude zanima.Po cemu su zanimljiviji Belivuk i ekipa na svim naslovnih portala svih srpskih portala?Za njih niko ne napada a zasto?

vucic genocidas

pre 1 godinu

Svi iz informera su vuciceve podguze muhe koje se prodaju za fetu parizera. Fuj bando fašisticka

zora

pre 1 godinu

Vidim da mnogi koriste "velike" reci pa evo mog komentara. Mladenovicu, odkad je bolest monstrouzna? Logicnost Zorana Tomica je naj ispravnija od svih komentara. Todorovic nebi trebalo da ga tretira silovateljem. Platio je dug za on sto je ucinio, a takvim tretiranjem tera narod na osvetu. Dabic ga takodje tretira manijakom i silovateljem tako da i on ucestvuje u teranju na osvetnicko raspolozenje. Da li je gospodin psihijatar pa dozvoljava sebi takve termine? Puna podrska gospodinu Vucicevicu u poslu kojim se bavi i licno mi je zadovoljstvo da citam Informer. Sto se ostalog prodanog olosa tice jadni su i nista nece postici svojim praznim glavama a Informer ce nas i dalje obavestavati o vaznim stvarima koje se dogadjaju u zelji a i dalje.

Carica Sveta

pre 1 godinu

Silovateljima i pedofilima nije mesto na ulici. Oni su poremećeni. I nadležni organi moraju hitno da reaguju po tom pitanju. A što se tiče novinsrstva, pa ti mediji su imali odvratnu emisiju Trenutak istine, pa isu Vučića optužili da jevzbog njega povećan broj ubijenih žena u Srbiji, pa su premijerku proglasili čuvarkom nacističkog logora itd, itd. Da ne napomenem da su svi upali u histeriju i smateaju da treba vršiti nasilje nad nekim čim se nekome ne dooada kineska kompanija, čim neko objavi neki intervju, da pozivaju na gadafijevski scenario ako im se ne dopada Vučićeva politika itd. Sve evropejci. Ja sam zgrožena. Žrtve osuđenih silovatelja su već povređene , a sudski sistem ih je ponovo povredio puštanjem na slobodu prestupnika. I još su dodatno uneli paniku u društvo. I da podsetim i na slučaj nesrećno nastradalog Mateja iz Splita. Neki od tih dušebrižhika subinsinuirali da srpska policija nije dobro radila svoj posao, a to nije bilo tačno. I niko se nije izvinio ni policiji ni javnosti zbog toga. Anema roditelja u Srbiji koji nije navijao da se Matej pojavi živ. Zato je sve ovo zaista odvratno i licemerno. Kapoti je slavljen u Americi , mada je i to užasno. Ali svakako nije linčovan.

kentaur

pre 1 godinu

Da li vam se nazire kraj? Sreca, sreca, radost... Ako vas tesi, niste najgiri, jadni "alo" prednjaci. Na kraju krajeva u istom ste košu... Radujem se danu kada vas nece biti vise

Nikola

pre 1 godinu

isto bi bilo. potpuno je nebitno dal je olivera ili je neko vas. potpuno je nebitno.

Zdravko

pre 1 godinu

Stvarno nije trebalo da objavite onaj intervju sa Igorom Miloševićem. To je samo jeftini senzacionalizam. Ali od Vučičevića se može očekivati bukvalno sve.

Žene

pre 1 godinu

Nije ovo politički udar, klošari, već je ženama dokurčilo da žive kao građani drugog reda u ovoj državi dok drugi profitiraju i posmevaju se našoj nesreći. Da ste ozbiljna novina a ne senzacionalističko go*no možda bi i bilo ozbiljno novinarstvo a ovako je samo klikbejt. Prihvatite odgovornost i javno se izvinite.

sta te briga

pre 1 godinu

Hahahhaah bednici bedni. Kladim se da ne smete ni da kazete gde radite komsijama, prijateljima i okolini. Smradine, za bedu se ponizavate, ponizavate novinarstvo i srpski narod. Jebem li vam komplet familiju. I vi cete dobiti usrane motke

Saradžogla

pre 1 godinu

Ти,бре,Вучићевићу,као да си даском ударен у главу!Срам те било!Кукавички бежиш да те гневне жене не би умлатиле! ... Рекламираш ужас,неморал ... Као Оља Бећковић би ... Ало,бре,да позове у ,,Утисак недеље''.Ти си,бре,Вучићевићу изгледа НОШЕН ПА УПУШТЕН!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija