• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.10.2022

09:53

"MAŠO MOJA, ODMORI SE DRAGI ANĐELE!" Glumac Marko Janjić dirljivim rečima oprostio se od mlade koleginice

printscreen

Društvo

"MAŠO MOJA, ODMORI SE DRAGI ANĐELE!" Glumac Marko Janjić dirljivim rečima oprostio se od mlade koleginice

Podeli vest

Glumac Marko Janjić oprostio se dirljivim rečima od Maše Artiko (14), mlade balerine i glumice koja je u seriji "Urgentni centar" glumila njegovu ćerku

Maša Artiko (14) mala balerina i glumica preminula je nakon višegodišnje borbe sa zloćudnim tumorom, a njena majka Svetlana objavila je na društvenim mrežama da njeno veliko srce nije izdržalo.

Vest da Maša Artiko više nije među nama potresla je javnost koja je obožavala hrabru devojčicu. 

Glumac Marko Janjić koji je tokom snimanja serije "Urgentni centar" ostvario prijateljstvo sa Mašom, dirljivim rečima oprostio se danas od svoje male drugarice.

- Moja filmska ćerka više nije sa nama. Borila se, ali nije izdržala. Mašo moja, odmori se anđele - stoji u oproštajnoj poruci koju je glumac objavio na društvenim mrežama.

Foto: printskrin/instagram

Gluma bila njen san

Maša je bila članica Omladinskog pozorišta Dadov i dve godine je išla tamo, pre nego što se razbolela. U međuvremenu je dobila ulogu u "Urgentnom centru", a sa glumcem Markom Janjićem ostvarila je prijateljstvo koje se nastavilo i nakon snimanja.

-  Ona obožava glumu, to je njen san. Sad priča koju će gimnaziju da završi i da će da upiše FDU. Uživala je na snimanjima, bila im je miljenica tamo. Bez obzira na to koliko je trebalo da se pojavljuje za svoju ulogu, stalno je odlazila na snimanja, i kad nije bilo potrebe. Za jednu scenu je ostajala sa njima po čitav dan, sa Bosiljčićem, Markom Janjićem, Draganom Mićalović... Oni su pravili šou - govorila je majka Svetlana. 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija