• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.11.2022

23:20

INFORMER I "HUNAMA SRCA" AKCIJU PRIVODE KRAJU! Samohrana majka šestoro dece imaće potpuno renoviranu kuću koju smo kupili

printscreen

Društvo

INFORMER I "HUNAMA SRCA" AKCIJU PRIVODE KRAJU! Samohrana majka šestoro dece imaće potpuno renoviranu kuću koju smo kupili

Podeli vest

Samohranu majku šestoro dece Mariju Živančević iz Velike Krsne, kojoj je pre mesec dana kupljena kuća u humanitarnoj akciji Informera i Fondacije Humana srca, danas smo posetili kako bismo ispratili unutrašnje radove I opremanje nove kuće

Mariji smo uručili I novac sakupljen u akciji, koju su ljudi iz Srbije I inostranstva uplaćivali za porodicu, a na račun Fondacije, kao i pakete sa garderobom.

- Obezbeđen je novi nameštaj, zamenjen je hidrofor, radovi na vodovodnoj mreži su u toku, kao i radovi na pomoćnoj zgradi u kojoj će biti smešten najstariji Aleksandar. Završetak radova se očekuje početkom decembra, kada ćemo doći da zajedno proslavimo novi početak porodice Živančević - rekla je Danijela Vasilijević predsednica fondacije "Humana srca".

Foto: Informer

 

Pitali smo Mariju i decu za utiske, a dobili smo pregršt zagrljaja I osmeha, pogotovo najmlađih, koji se nisu odvajali od predstavnika Fondacije.

- Zahvaljujem se Informeru i fondaciji Humana srca, jer su moja deca dobila šansu za bolju budućnost- rekla je Marija prateći nas za Beograd.

Marija (35) i njeno šestoro dece - Aleksandar (17), Nikola (15), Nemanja (13), Magdalena (5), Mihajlo (2) i beba Mladen - dobiće novu kuću u Velikoj Krsni.

Ukoliko možete pomozite 

Novčanu pomoć za porodicu Živančević možete uplatiti na račun Fondacije Humana srca

200-3474070101033-94, otvoren u banci Poštanska štedionica AD Beograd

 uz navođenje svrhe uplate "Za porodicu Živančević".

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević, direktorka humanitarne fondacije 'Humana srca' Danijela Vasilijević, predsednik IO SNS Darko Glišić, predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić, član Gradskog veća grada Beograda Goran Spasojević i načelnica opštinske socijalne službe Suzana Vasić udruženim snagama za samo nedelju dana kupili smo kuću koju je trebalo renovirati i opremiti novim nameštajem.

Kada se Marija uslelia u kući nije bilo vode,jer je pumpa koja je bila u bunaru neispravna, bilo je neophodno da se renovira kupatilo, koje je bilo potpuno zapušteno. Pored toga bilo je neophodno da se kuća opremi nameštajem i aparatima za domaćinstvo.

Uz sve to treba da se renovira i deo pomoćne kuće koji je namenjen za najsatrijeg Marijinog sina. Svi ti radovi su u toku od trenutka kada smo kupili kuću i trebalo bi da budu gotovi do kraja ovog meseca.   

Podsetimo Marija Živančević u trenutku kada smo se upoznali i radili priču sa njom bila je sa šestoro dece u nezavršenu kući bez elementarnih uslova za život, bez struje i vode i gotovo bez ikakvog nameštaja!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija