• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.11.2022

18:36

MORALA SAM DA POTRAŽIM POMOĆ PSIHIJATRA, POTRESENA SAM! Oglasila se nastavnica iz Trstenika koju su đaci MALTRETIRALI: Nisam moglani da zamislim...

printscreen

Društvo

MORALA SAM DA POTRAŽIM POMOĆ PSIHIJATRA, POTRESENA SAM! Oglasila se nastavnica iz Trstenika koju su đaci MALTRETIRALI: Nisam moglani da zamislim...

Podeli vest

Nakon što je na mrežama osvanuo snimak maltretiranja nastavnice u Tehničkoj školi u Trsteniku, protiv tri učenika biće pokrenut disciplinski postupak

Nastavnica, koja je doživela da joj učenici izmaknu stolicu i sve to snimaju i plasiraju na društvene mreže, u razgovoru za Kurir kaže da se loše oseća nakon svega što je doživela.

- Postupak je pokrenut, ja sam na bolovanju. Ni u snu nisam mogla da zamislim da ću da doživim nešto ovako. Moj sin je dobio taj snimak, i on je potresen. Živim sama sa dva maloletna deteta. Ničim izazavano je došlo do ovog incidenta, nisam ranije imala nekih problema sa tom decom, sem onih sitnijih kada je u pitanju kašnjenje na časove - priča profesorka.

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi da su đaci na času izmakli stolicu profesorki, pustili je da padne, a sve to snimali i smejali se. Sagovornica dodaje i da se trudi da što manje misli o ovom incidentu.

- Trudim se da se izdignem, ali sam zbog svega morala da potražim i pomoć psihijatra. Kao profesor radim 21 godinu i nikada nisam doživela ovako nešto. O kaznama ovih učenika ne bih da govorim, nisam ja ta koja kažnjava - zaključila je ona i naglasila da je dobila dosta poruka podrške od kolega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vuk

pre 1 godinu

postoji jednostavan nacin da se sredi situacija na nastavi pa i u skoli...samo pustiti lajv nastavu a pogotovu kad ucenik odgovara...da roditelji mogu vidjeti sta se desava...situacija bi se dovela u red istog trenutka...garantujem...jednostavno da roditelj na jutubu kad kod zeli moze pogledati nastavu

David Holcinger

pre 1 godinu

meni ovo bas smesno, posebno kad je ovaj u pozadini poceo da se cereka, meni je to hit

zemlja prokletih

pre 1 godinu

Videli klinci da u SNS Srbiji sve može - da džipom ubiješ dete i da ne odgovaraš, da valjaš tone droge i da te država čuva (Rošavi). SNS kartel je kao maligni tumor, a rak se širi dok ne uništi sve , pa i samog sebe...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija