• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.11.2022

19:01

(FOTO) SRBIN U NEMAČKOJ DOBIO PAPIR NA ADRESU, ZBOG LOŠE VESTI DOĐE MU DA SE VRATI KUĆI?! Zemljaci mu ukazali pomoć, za sve krive Putina

printscreen facebook/Srbi u Nemačkoj

Društvo

(FOTO) SRBIN U NEMAČKOJ DOBIO PAPIR NA ADRESU, ZBOG LOŠE VESTI DOĐE MU DA SE VRATI KUĆI?! Zemljaci mu ukazali pomoć, za sve krive Putina

Podeli vest

Srbin koji živi u Nemačkoj, iako dobro razume nemački jezik, dobio je na kućnu adresu račun koji nije razumeo, pa je potražio pomoć od zemljaka koji žive tamo

Na jednoj "Fejsbuk" grupi gde gastarbajteri u Nemačkoj razmenjuju informacije i savete koje mogu da koriste mnogima koji žive u inostranstvu oglasio se jedan Srbin koji nije razumeo šta predstavlja papir koji mu je iznenada stigao na kućnu adresu. Reakcije su odmah usledile!

- Ljudi molim vas recite mi da li ste dobili ovakav papir i da li je iko upućen šta je ovo? Da naglasim da znam nemački i jasno mi je šta piše, nego nikad ne videh ovako nešto - napisao je naš gastarbajter. On, inače, živi i radi u nemačkom gradu Getingenu.

Foto: printscreen facebook/Srbi u Nemačkoj

facebook grupa Srbi u Nemačkoj

Gastarbajter je imao pravo što se zabrinuo kada mu je papir od države stigao na adresu, jer vest nije bila nimalo prijatna.

Ubrzo je na grupu stiglo objašnjenje od Srba koji mnogo duže žive i rade u Nemačkoj.

- Nažalost, to dobijamo svi u svim delovima Nemačke. Posledice poskupljenja gasa, struje, itd... Sa 100 evra više još imate sreće - jedan je od odgovora.

Foto: printscreen facebook/Srbi u Nemačkoj

Za lošu vest krive Putina.

Foto: printscreen facebook/Srbi u Nemačkoj

- Putinova čestitka za Božić... Biće ih još! I on zna nemački...

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija